reklama

Ciąża po 40

reklama
Flo - takiej miłej bezobjawowej ciąży Ci życzę (moje wszystkie trzy takie były).

Misia - no niektóre z nas mają po gromadce, czyli limit wyczerpany... (biedna... skarpetki dziecku za 99 zł biedna kupiła... hihi). Tak, wiem, lepiej raz drożej niz kilka razy taniej.

Axa - Primark jest OK, jest też w UK, (u nas w IRL to się nazywa Penneys - czyt. Penis), Dunnes Stores też jest fajny i tam chyba nawet fajniejsze ciuchy maja, a ceny takie jak w Primarku. Ja mam niedaleko i Primarka i Penisa (tak sobie mieszkam po środku).

Ostatnia edycja:
Katrina się czepiasz tych skarpetek :-p :-D
ja dzieci nie lubię :-D a instynktu macierzyńskiego nie posiadam.
Kubula jest słodki ale nie mogę się doczekać czasu kiedy przemówi w zrozumiałym dla mnie narzeczu i zacznie być młodym człowiekiem a nie uroczym kosmitą :-D
Wiem że medycyna cuda czyni ale już 45 lat na dziecko zwłaszcza pierwsze to hardcore :-D

Misia - żartowałam, się nie nerwuj!!!! I masz rację, nie każdy czuję się być powołanym do posiadania w ogóle dzieci czy większej ilości dzieci. Przyznam się, że mi przy dwójce też czasami nerwy puszczają, bo diabeł w nie wstępuje.
Kuba jest uparciuch i złośnik, a Alinka starając się zwrócić na siebie uwage też jest uparta i nie słucha co się do niej mówi, a wręcz robi na przekór, nie mówiąć juz o tym, że Kubie potrafi świadomie krzywdę zrobić.

Dlatego teraz wiem, na 100% że nic na siłę, trzeba to czuć.

Hej,
Majuska :-))

Axa u nas w H&M i np w Zarze (bluzki i spodnie) maja cenowo jak w Primarku (penisie) wiec ja juz Primark omijam szerokim łukiem jesli chodzi o dzieci bo polowa dzieciecej ludzkosci w tym chodzi. Dla siebie czasami cos wyhacze ale juz mniej bo kupilam kilka bluzek na lato i po 2 praniach byly dziury, poza tym krzywe to niemilosiernie :(

Katrina Dunnes tez ma krzywe, kupilam rok temu kurtke Mii, rekawy 3km a krotka po pepek no i krzywe szwy, rekawy pokrzywione, to samo z rajtkami, przekrecaja sie na stopach. Kupuje tam podkoszulki (choc moja mama i tak komemtuje ze to jakis 'siet bo zaraz sie skurczaja w praniu) i skarpetki.

Ostatnio w Next fajne przeceny byly bo np 2 bluzki za 10eu albo bluzka i legginsy w takiej samej cenie.
No i w Zarze bluzka koszytje 4.95 a np w H&M 6.95.

Ja nie czuje w tym momencie macierzynstwa... obydwoje siedza na jezdzikach, Mia wrzeszczy a Patryk wjezdza w jej jezdzik swoim i za nic w swiecie mnie nie slucha :(

Hełoł :-)
Katrina na Ciebie nigdy :-)
My po śniadaniu, krupniczek się gotuje - ostatnio ulubiona zupa Kubuli :-D a my po obiedzie jedziemy na weekend na agro - pogoda miała być jak żyleta i będzie ale chyba nie u nas.
W miedzy czasie nas pakuje - dobija mnie ilość bagażu i jakoś nie zanosi się na mniej.
Ollena czasy kiedy szwy były proste, a ubrania po praniu się nie kurczyły minęły dobrych kilka lat temu. Ostatnio kupiłam m. koszulkę - na przecenie na szczęście - ale wyjściowo kosztowała ponad 100 PLN - po praniu jak ją prasowałam nie dałam rady jej złożyć szew do szwu :wściekła/y: ZARA czy H&M - to samo. Ubrania dorosłe na jeden sezon a dzieci wyrastają więc nie ma szansy aby je aż tak zniszczyły. Mojego ulubionego jackpota np koszulki te najnowsze się slicznie spierają a te które kupiłam wieki temu są w świetnej kondycji. Koleżance się ostatnio tunika z jackpota rozeszła na szwie :-( a ja mam swetry od nich po naście lat.

misia na pewno jest troche prawdy w tym, ze kupowanie na przecenach to jest ryzyko.. Moja mama mowi, ze tacie kupila nie raz droga koszulke na przecenie i albo krzywa albo zaraz dziury sie porobily. Z jakiegos powodu ludzie nie kupuja tego normalnie, wiec przeceniaja, idzie to jak swieze buleczki no i pozniej jest ból..
Moj m nie kupuje dla siebie zbyt czesto i ajczesciej jak kupuje to drogie i ma to na b. dlugo bo nic sie z tym nie dzieje a ze mnie sie smieje, ze nakupuje w Penisie na 2 razy a pozniej mowie ze sie nie mam w co ubrac..

Świetna nazwa Penis:-D
Ja uwielbiam rzeczy dla dzieci z H&M i na nie nie narzekam, trykocik jak ta lala, body boski nic się nie rozciąga, milon razy prane.
Zara dla dzieci też ok, nic mnie jeszcze nie zdenerwowało, a nie bluzka dla Kaca miała takie cisne wejscie na głowę bez rozpinania, że jak jeszcze założyłam to git, ale zdjąć to była masakra, a Kaci ma małą główkę, poszła do śmieci. Na wiosnę kupiłam Adi kurtkę z wyprzedaży o taką ZARA Baby kurtka różowa ocieplana 18-24 m-cy 86cm (3529600743) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jest super, mięciutka, ciepła, ale rękawy ma bardzo wąskie, jak bym chciała jakiś sweterek pod to założyć, to Adi ręki by nie zgięła :) Portki mają super bo mój Kaci chudzina i we wszystkie u nich wlazie, a kumpeli syn grubasek, i mogła sobie pomarzyć :-D
A w ogóle to szleje z geterkami dla Adi, ma już ze 30 par chyba:-) Uwielbiam, a dla chłopca to jednak nie bardzo mogłam;-)

reklama
Sandy ja z tych durnych co sie nadziei czepiaja jak pijany plotu, ale mam wrazenie ze juz "po ptokach" - okres mi sie wlasnie dla odmiany spoznia, powinien byc wczoraj, na tescie jedna krecha, czyli znow poslizg mam, tym razem w te strone. Ostatnio co drugi cykl mialam o 2 dni krotszy, teraz sie wydluzyl... Wyglada na koniec imprezy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry