reklama

Ciąża po 40

Basiu - jakiś chłodny odcień brązu - sama mam takie włosy więc po co poprawiać naturę ?
Ale przy krótkich to jest masakra - zawsze wpadam do fryzjera jak po ogień i nie wyobrażam sobie siedzenia u fryzjera powyżej 30 minut - no chyba że pifffko pijemy :-D czasami się zdarzało.
Ewo - są plusy dodatkie i plusy ujemne mieszkania w centrum - mało zieleni ale za to nie ma problemu żeby z Młodym przysiaść na herbatce no i pomyśl że już ostatnie chwile lata a jesień w Polsce jest różna i mogę być skazana na 4 ściany ...
Chyba pomodlę się do św. Judy żeby jesień była złota i mimozami się zaczęła ... bo inaczej bedę Wam tu biadoliła jaka to jestem nieszczęśliwa :-D
Całusy dla Wszystkich na słodkie sny...

reklama
Witajcie!!!
Takiego wielkiego posta właśnie wypisałam i mi go wywaliło:wściekła/y::wściekła/y:

A więc jeszcze raz w skrócie .....dzisiaj będą wyniki matur poprawkowych najprawdopodobniej więc trzymajcie kciuki za tego mojego bałwana plisssssss!!!

U nas kolejny dzień upału się zapowiada, po południu idziemy ze starym na szkołę rodzenia, temat zajęć: Poród, na weekendzie oglądałam z nim kilka odcinków "Cudu narodzin " i nie było mu do śmiechu:-D:-D Ja raczej nigdy nie przedstawiałam mu strasznej wizji porodu bo nie mam traumatycznych przeżyć, a po za tym dawno to było i nie pamiętam, więc myślał, że to jest rzeczywiście "plum" , a na filmach nie było tak kolorowo:-D:-D:-D On zresztą dalej twierdzi, że ja to nie dość, że trzecie dziecko, do tego mam brać znieczulenie to pewnie mogę sobie zabrać do szpitala PLaystation i grać między skurczami:sorry2::-D A ja właśnie wczoraj wyczytałam w gazecie dla mamusiek, że wysiłek porodowy można porównać do wyjścia na jakiś ośmiotysięcznik:szok::no:

Witajcie Szczebiotki,
Nie wiedziałam jak tu do Was zajrzeć, ale z drugiej strony nie chciałam tak bez słowa. Niestety i tym razem się nie udało. W sobotę wieczorem wszystkie nadzieje odleciały. Życzę Wam samych tylko dobrych i radosnych myśli, pomyślnych rozwiązań tych najbliższych i wszystkich kolejnych. Fajnie byłoby być wśród Was.

Ewa, juz chyba po ptokach. Okna cale.:-) Mase galezi polamanych na miescie, dzis wieje jeszcze dosc mocno, ale to juz chyba normalny, angielski wiaterek.
Misia, jak ja lubie Twoje wpisy!:-D W takich kliamtach to Ty marudz do woli...
Majuska, wieki temu czytalam, ze porod to jak 50km biegiem. Hmmm.... Na mysl o 100m, dostaje zadyszki.:-D
A u nas... Wczoraj koszmar moj kochany przyjechal laguna. Przerzucil ubezpieczenie z "fiescianki", MOT sie konczyl, wiec zmiana autka w sama pore. To nic ze przyjechal kolo 10:00 - trzeba bylo wyjsc, po ciemku autko poogladac, popodziwiac i dac sie obwiezc dookola kwartalu. Dzis ma nocna zmiane i tak do piatku, ale juz mi zapowiedzial ze weekend mamy pod znakiem laguny. (Kto ma to ma.) Trzeba wymienic mc phersona z przodu, szyba jest lekko peknieta w kacie, posprzatac, wywietrzyc... Znaczy ma facet nowa zabawke i musi sie nacieszyc. Nawet sie nie dziwie.

Madua... Wspolczuje, rozumiem. Jesli bedziesz chciala pogadac, jestem.

71barbara: Faceci.. jak swojemu mówię ,ze mnie mięsie brzucha bolą i coś tam się naciąga to odpowiada ze wszystkie kobiety to miały i ze nie umrę od tego.Ha! A jak wspomniałam ,ze boje się porodu i wolałabym cesarkę to mówi że nigdy w życiu, że ma mnie boleć mam krzyczeć bo wtedy będę kochała :D
Do ślubu podeszłam na luzie, mogłam się wkurzać ale wystarczy ze widziałam wystraszoną minę mojego obecnego męża ( on na co dzień jest nieustraszony ) i to mi rekompensowało wszystko bo mnie to bawiło po prostu.

Ewa40: nie znam się na tych badaniach zupełnie, biopsja to chyba to nakłuwanie brzucha ? Pytałam swojego lekarza ale powiedział ,ze naprawdę nie jest mi to potrzebne.Chodzę prywatnie więc nie ma po co ściemniać.

Gosia39: i ja się cieszę :) co to jest amniopunkcja ?

anka_d : póki co to jeszcze mogę z tymi pompkami , haha :)

Majuska1: cześć :) Po co latasz po bankach ? W Banku dają co mają i często ściemniają , skorzystaj z doradcy finansowego :)

misia45 : Witaj :) Warto iść do tego neonatologa ?

alamiqa: Cześć :) Do fryzjera idź. Włosy to nie zęby , odrosną jakby co :)

Oglądałam już łóżeczka na Allegro. Kuzynka powiedziała mi że kupili turystyczne a nie drewniane. wiecie, że są całkiem fajne ! Warto rozmawiać jednak, zawsze się można dowiedzieć więcej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry