Basiu - jakiś chłodny odcień brązu - sama mam takie włosy więc po co poprawiać naturę ?
Ale przy krótkich to jest masakra - zawsze wpadam do fryzjera jak po ogień i nie wyobrażam sobie siedzenia u fryzjera powyżej 30 minut - no chyba że pifffko pijemy
czasami się zdarzało.
Ewo - są plusy dodatkie i plusy ujemne mieszkania w centrum - mało zieleni ale za to nie ma problemu żeby z Młodym przysiaść na herbatce no i pomyśl że już ostatnie chwile lata a jesień w Polsce jest różna i mogę być skazana na 4 ściany ...
Chyba pomodlę się do św. Judy żeby jesień była złota i mimozami się zaczęła ... bo inaczej bedę Wam tu biadoliła jaka to jestem nieszczęśliwa
Całusy dla Wszystkich na słodkie sny...
Ale przy krótkich to jest masakra - zawsze wpadam do fryzjera jak po ogień i nie wyobrażam sobie siedzenia u fryzjera powyżej 30 minut - no chyba że pifffko pijemy
czasami się zdarzało. Ewo - są plusy dodatkie i plusy ujemne mieszkania w centrum - mało zieleni ale za to nie ma problemu żeby z Młodym przysiaść na herbatce no i pomyśl że już ostatnie chwile lata a jesień w Polsce jest różna i mogę być skazana na 4 ściany ...
Chyba pomodlę się do św. Judy żeby jesień była złota i mimozami się zaczęła ... bo inaczej bedę Wam tu biadoliła jaka to jestem nieszczęśliwa

Całusy dla Wszystkich na słodkie sny...