reklama

Ciąża po 40

reklama
Aniu będzie dobrze, też kciuki trzymam:) mocno

Basiu mnie też głowa czsem taaak boli że koniec świata i biorę paracetamol - nawet się nie oglądam ( z resztą za waszą tutaj radą:) a jak trzeba to druga tabletkę i faktycznie te bóle łączę z podwyższonym ciśnieniem a mi wystarczy już 130/90 lekki stres i ból głowy jak w banku.....

Alamiqa, sa w gazetkach poswieconych robotkom - cos mozna znalezc.
Anka_d, spokojnie - ja tam jestem pewna ze NT wyjdzie Ci wzorcowe.
AGATA, prawie zazdroszcze! Mam juz bliznieta na rozkladzie i cichutko mielismy nadzieje ze moze... Ale Karolek postanowil byc "bezkonkurencyjny". Cudownie, ze bedziesz miala dwojeczke - to wyjatkowy dar.

Cześć Agata :) Bliźniaki u czterdziestek, tego jeszcze nie było :) Też bym chciała... A możesz troszkę więcej napisać o sobie?

Gosiu, ta głowa teraz to tak spokojnie mnie boli, ćmi raczej, dlatego już się nie faszeruję, dam radę. Ale jakby co - to apap i już :)

Aniu, wyczytałam że taki ból może (nie musi oczywiście) oznaczać rozejście spojenia łonowego - na szczęście jutro będę w pobliżu szpitala, gdzie pracuje moja gin, więc zadzwonię i zobaczę się z nią, to podobno widać na usg i jeżeli tak jest to jest to wskazanie do cc niestety. A leżeć nie bardzo mogę, niewygodnie, za to siedzenia w fotelu jest bezbolesne i tak właśnie odpoczywam. Teraz poleruję sobie pazurki :)

Ewciu
, no poród mi się zbliża wielkimi krokami, bez dwóch zdań i pewnie z każdym dniem będzie bardziej niekomfortowo niestety. Zobaczymy jutro :)

71barbara
user-online.png
-pierwszą ciążę straciłam.Potem kolejna ciąża zagrożona i udało się mam syna.lata leciały a tu nic.Wreszcie stwierdziłam ,że nie zajdę w ciążę.Wtedy jak sobie na maxa odpuściłam zaskoczyłam.Szok przeżyłam na USG ,okazało się,że będą bliżniaki.Teraz marzę tylko aby donosic moje kruszynki,ciąża znów zagrożona.

Agata chciałabym mieć teraz bliźniaki:) jak je się robi:-D?

Basiu no przestań!!!jakie rozejście!! nic takiego sie nie wydarzy - statystycznie nie do osiągnięcia a już na pewno przez taką optymistkę:)

Basiu, jak tam samopoczucie? Uważaj na siebie.
Agata, witaj. Fajnie, że będą bliźniaki.
Moja głowa dalej daje czadu. teraz jest mi do tego niedobrze. Obym nie musiała składać hołdu porcelanowym bogom;-)
Milego wieczoru Wam zyczę.

reklama
Agata - witaj. Czytalam ze podobno starsze matki maja wieksze szanse na blizniaki no i prosze, chyba to prawda.

Gosia - przeciez to jasne jak sie robi blizniaki. Dwa razy trzeba ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry