reklama

Ciąża po 40

Flo ja mam po lekcjach muzyki traumę fletową :-D pan kazał mi w puzon dąć :sorry: a chęci do śpiewu we mnie nie zabił :-D
znalazłam kultowy numer mego prawie o dekadę młodszego m. :-D
Afric Simone Ramaya - YouTube
łącznie z tymi ćwiczeniami przy krzesełku :-D a w kulminacyjnym momencie jazda na kolankach :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hahahaha... misia, ta piosenka, nazywana u nas "w dupala" :-D:-D też obowiązkowo musi być na każdej imprezie :tak:
Ollena - w sumie jak brałam P. to też był sporo szczuplejszy, ale co ja zrobię, że tak świetnie gotuję (i świetnie zamawiam dania na telefon:-D)

Afric klasyka:-D, chociaż ja osobiście wolę ten numer Hafanana:-D

Andzike na szczęście jesteście aktywni w łózku to się P. nie zaokrąglił za bardzo:-D:-D

Misia dooglądałam teledysk...3:16...zmarłam:-D:-D:-D...ile musisz Jaśków wypić, żeby to zrobić? :-D:-D

Ostatnia edycja:
zabije mnie jak trafi na ten wpis: próbował numeru z krzesełkiem w zębach ale ma za słaby uścisk szczęki :-D jest jeszcze taki numer z przechodzeniem pod poprzeczką :-D kiedyś jak się zagiął to myślałam ze już mu tak zostanie...
w zależności od poziomu zadowolenia ... czasem po 50 gr się rzuca na parkiet a czasem po 0,5 l :sorry:

Cześć niedzielnie ;-)

My już po obiadku i spacerku. Dzisiejszy dzień w porównaniu z wczorajszym mokrym i wilgotnym był całkiem przyjemny. Już niestety ciemno się robi. Dzień śpi a my siedzimy przy kawce i placku imbirowym ( Mama tym razem zrobiła bo po wczorajszym bananowcu śladu nie ma )

Aniu trzymam kciuki, może się jakimś cudem odnajdą dokumenty.

Piorę , bo głupia matka kupiła dziecku w sklepie bobofruta a dziecko chce samodzielnie wszystko i część soczku pociekło. Cóz , jakoś musi się nauczyć , no nie ? :-D

Wszystkeigo co najcudowniejsze dla Amelianki i Mijki :))))

a to dzisiejsza Julia.

Zobacz załącznik 594197Zobacz załącznik 594198

reklama
Majuska moj wyglada strasznie, te 20 kg poszly mu w boki, brzuch i twarz, dupa i nogi patyki a reszta kwadrat, koszmar. Zobacz jego zdjecia ze slubu, bylo o niebo lepiej choc juz byl przytyty. Mimo, ze lubie miskowatych facetow, takich rownomiernie miskowatych, ale Mars powinien byc szczuply.

Andzike nie da rady go odchudzic, odkad rzucil fajki a palil nawet w srodku nocy to teraz zaczyna jesc po pracy i nawet 4 razy wstaje w nocy zeby jesc... gadam dzien w dzien i walkuje ale nie przegada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry