Niedawno wróciłam, poza diabetologiem załatwiłam jeszcze kilka spraw wykorzystując tatusiowe auto jako środek lokomocji po całym Krakowie. Dowód rejestracyjny odbierałam, jeszcze ostatnie zakupy zrobiłam.
Och
Agatko... kremówki

Ale bym zjadła - a ja na deser tylko owoce (dieta cukrzycowa) Ale mam nadzieję, że już niedługo zjem coś pysznego (oczywiście w granicach rozsądku

)
Gosiu, czy Ty mówisz o takich podkładach poporodowych? Zamiast podpasek? To one chyba są w jednym rozmiarze, ja kupowałam BellaMama w aptece ale na Allegro też można kupić - musisz sobie ceny pooglądać. Ja miałam rabat w aptece Dbam o Zdrowie, ale czasem kupując więcej u jednego sprzedawcy na Allegro warto kupić właśnie tam. I do tych podkładów gin poleciła mi majtki siatkowe a nie jednorazowe, bo te siatkowe przepuszczają powietrze.
Kłaczku, dzisiaj już mnie nie boli, znaczy wiadomo, w nocy ciężko z boku na bok się odwrócić (mój P stwierdził z właściwym sobie wdziękiem, że manewruję jak tir przy tym przekręcaniu

) Uspokoiłam się i dalej czekam
Majus, no jak bym mogła do Was nie wrócić. Nawet gdyby mi neta zabrali to latałabym po kafejkach

Do szpitala to wiem, wiem, nie ma co się spieszyć bo to się i człowiek napatrzy i to czekanie w szpitalu zupełnie inne niż w domu
Zjola, wiem

Dziękuję :-) A Twój suwaczek leci do przodu, głowa go góry
Mnie też już głowa nie boli, czuję się ok, poza tym co zwykle żadnych nadprogramowych dolegliwości
Dziewczyny, to niezłe płuca mają Wasze pociechy

To teraz trzeba rozwijać talenty, jeszcze w szkole mogliby uczyć, ale na dzień dzisiejszy to nie wiem czy to dobry pomysł, więc lepiej talenty wokalne w nich rozwijać.