Cześć dziewczyny
Aniu, ale macie mądre autko rzeczywiście, nie odłączył silnika tylko wszystko co uznał (słusznie zresztą) za chwilowo zbędne

Należy mu się chwila relaksu np. mycie z woskowaniem

Ja też mam zamiar używać tetry, z tym, że raczej na zmianę z jednorazówkami bo nie mam warunków na suszenie wielkiej ilością pieluszek. Chociaż one szybciutko schną w sumie. Zobaczymy. Jeszcze wypatrzyłam takie wkładki jednorazowe do tetry, że nie trzeba się martwić co z zawartością zrobić tylko zwijasz i wyrzucasz a pieluszkę do prania. Wypróbuję i sprawdzę co to warte. Nie zarzekam się, bo może po jakimś czasie zarzucę tetrę bo np. nie nadążę ale mam takie postanowienie
Alamiqa, ale z drugiej strony dobrze, że w ogóle się czasem spotyka takich miłych ludzi. Ciekawe czy nasza dziewczynka też bedzie tak dokazywać w nocy? Ha, święta naiwności - pewnie, że będzie, bo dlaczego nie?
Alex, to prawda z tym dzień dobry - jeszcze na wsiach chyba lepiej dzieci są wychowane, może to tradycja czy coś, ale kilka razy wyjeżdżaliśmy z P właśnie do małych wiosek w góry i obce dzieci nam dzień dobry mówiły. A u nas - czasem dzieci od sąsiadów się nie kłaniają. Spróbujmy nasze dzieci dobrze wychować
Edit:
A, i ja z kawką się właśnie dołączyłam, miłego dnia