Sprawdziłam se Lidla, ale u nas chyba nie będzie tych spodni

..za to wyhaczyłam, że od czwartku "rzucają" zabawki i będzie ciastolina
Nasza oferta - od czwartku, 28.11. - Zestaw ciastoliny lub zestaw farb - Lidl Polska
"wszechświat" najwyraźniej chce , żeby Paćka to dostała od Mikołaja, bo dziś w żłobie "ciocia Aga" widząc, że Patrycja mi pokazuje swoje dzieło w galerii na korytarzu, zaczęła ją strasznie chwalić, że Paćka najcierpliwiej i najdokładniej ze wszystkich dzieci zawsze maluje i wykleja i że ona jej wróży artystyczną przyszłość, zapytałam co sądzi o zakupie ciastoliny dla takiego małego bachora i była na tak, twierdzi, że Paćka lubi lepić strasznie...no i teraz ten Lidl..trza kupić, niech się dzieje co chce

, ubieram się w strój hokejarza w czwartek i lecę rano pod Lidla się zabijać

...aaaa i jeszcze mają byc lego od 2.12, wypatrzyłam zestawik "weteryniarz"

Flo, bo mi tak jakos uciekło wcześniej...czyli Volviak skasowany?? kurde, szkoda troszkę, najważniejsze , że Wy cali i zdrowi, ale mam nadzieje, że był odpowiednio ubezpieczony i kupe kasy od ubezpieczyciela wydrzecie, za co trzymam kciuki &&&&&
Azula, boskie dzieciaki, tez nie widzę, żeby tam jakaś wojna była:-)
Ollena możesz tez zeskrobiny sama pobrac, potrzebujesz takiej a'la pęsetki z ostrym końcem, trzeba poharatać troszkę łapkę tak, żeby zdrapać trochę naskórka, z włosem, ile da radę, do próbóweczki ( takiej jak np. sie krew pobiera ) i do laboratorium;-)
Ale mam fajnie już z Paćką, mówi, że jej zimno, że ją coś piecze, a dzis już mnie powaliła stwierdzeniem " mamo, włos w buzi"

no to ja rozumiem, jojczy, a ja wiem dlaczego

Ubóstwiamy ze starym te jej zestwiki wykrzykiwane, kiedy chce sie jej pomóc coś narysowac , albo zbudować z klocków " NIE, JA , SAMA, MOJE "