Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myslalam, ze przypadek, wiec celowo zaczelam wsypywac make lyzka i liczylam "raz... dwa..." i znow uslyszalam "si..." Ja wiem, ze on liczy po angislku, bo ma taki liczacy pociag i zawsze po "two" mowi "tui" (tak to brzmi w wydaniu Karola), ale po polsku go nie uczylam, uwazam ze za wczesnie.
, miałam jeszcze takiego kochanego pieska w typie teriera walijskiego, zarośniętego jak jasna cholera, ale tylko na kąpiel, ręce mi się rwały do zrobienia mu koziej bródki, ale skończyło się jedynie na wyglądzie a'la pudel, szampon i odżywa jednak robią swoje
Kocisko jest boskie, tak to pers, siedzi ze mną na kompie i gapi się tak rozumnie, tuli, łasi ,wogóle nie ma tych przycisków " zniszczyć świat" i "władza nad światem "
no rewelka, popróbuje jeszcze go przed wydaniem wykąpać i wyczesać:-)

..
..no cudnie

...koszmaros nad koszmary;-)
ale pies był ospały i było mu jakby bardziej obojętne co się wokoło dzieje.U nas zimnica kupiłam łopatkę i słoninę będzie swojska kiełbaska :-) po wypłacie kupię jeszcze szynkę. i boczek to się zapekluje i uwędzi tuz przed świętami ,a kiełbaska będzie na teraz.