• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Hej!
Dopiero z roboty wróciłam, Paćka może odrobinke lepiej, w sumie jest pogodna, ale widać, że jeszcze ją cholerstwo trzyma:sorry:
Mrozicho u nas się zrobiło, że hej!

Zoyka komplecik jest super, ja sama miałam taki w dzieciństwie i potrafiłam sie tym świetnie bawić, ale byłam troche starsza, poczekam z tym jeszcze , bo u nas płytka na podłodze jest, a na bank takie coś poleci ze stołu, więc na płytce idzie w kawałki:sorry:

Rano miałam super nastrój, ale jakoś tak mnie dziś w połowie dnia wszystko zaczęło przytłaczać i nie odpuszcza:sorry:

reklama
I ja jednak na razie nie kupię tego porcelanowego cudeńka bo juz Julka zadziałała i z jednego dzbanuszka się coś ukruszyło.

co myślicie o tym na prezent dla Julki :

1. GRA ZRĘCZNOŚCIOWA ENJOY BEAT- UDERZ ŚWIATEŁKO 3695 (3700007748) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

2. LEGO DUPLO 4623 Różowe pudło dla dzieci-promocja!! (3770095038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

razem ze zwykłą słoniną kupiłam kawałek wędzonej. J się dorwał i się delektuje , je na surowo i podsmażoną . :szok::szok: twierdzi ze nie ma nic lepszego :szok::szok::szok:

A u nas już szynka i boczek w lodówce się peklują.Przed samymi świętami wędzenie.Zoyka Takie porcelanki kupiłam w zeszłym roku u nas w kiosku za 5 zł ale na razie gdzieś głęboko schowane to dla takich ciut starszych dzieci .Nasze maja jeszcze "nerwy" przynajmniej Amelka miewa i potrafi czymś rzucić:eek:Co do tych zabawek co tu dałaś linki to duplo jak najbardziej jest od 1/5 roku ,a ta druga pisze,że od 3 lat więc nie wiem .Amelka ostatnio siada na mopie i bawi sie w konika więc zamówiłam jej takiego klasycznego konia na kiju http://www.okazje.info.pl/szukaj/goki-zabawa-drewniany-kon-na-kiju/ceny.html .

Zapier...lam jak autko na bateryjki, nie mam na nic czasu i mózg mi się zlasował. Moje dziecko już prawie spało, ale nagle dostało histerii okropnej i nie było wiadomo o co chodzi, w końcu sprawa się wyjaśniła: umierało z głodu. Siedzi z tatą w kuchni i coś pożera.

Dziewczyny, sorry, ale jak jeszcze raz przeczytam na tym wątku słowo "słonina" to rzygnę...:-D:-D:-D

Zoyka - a tą grą to sobie krzywdę zrobisz... Chyba że w zestawie dają zatyczki do uszu. Julce pewnie się spodoba.

Majuska - no co Ty? Nie dawajcie się ani choróbskom ani przygnębieniu.

Ostatnia edycja:
Hej,
Nie chce mi sie nic pisac za bardzo, nie mam weny, w ogole duzo sie zmienilo i posypalo.

Doczytalam tylko troche.

Majuska zdrowka dla Was!

Flo tez zauwazylam jakies glody nocne u Mii, np budzi sie o 4 i wola AMMM, biegne po flaszke, zjada i spi dalej. Dzis o 6 sie obudzila, zjadla i odwrocila sie i usnela, obudzilam ja o 6.30. Moze rosna?
A Maks juz butli niet?

Ollena - a właśnie dziś myślałam o Tobie, że coś się nie odzywasz...
Co się porobiło i posypało? Mam nadzieję że nic poważnego?

Co do butli - u nas toto było w użyciu przez dwa, może trzy miesiące, jak wprowadzaliśmy kaszki i takie tam. Maks nie lubił, jak nie cyc to łyżka i koniec. Dzięki temu je teraz samodzielnie widelcem, łyżką i - zdobycz ostatnich dni - potrafi użyć noża do smarowania chleba.
A dziś zjadł talerz kaszy manny z suszonymi morelami, potem była kąpiel, a potem awantura że głodny. Budzenia się w nocy na jedzenie nie ma odkąd odpięłam go od cyca i mam nadzieję że mu coś takiego nie wpadnie do głowy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry