reklama

Ciąża po 40

reklama
hej Dziewczyny - i znów spamu od groma, tylko dlaczego mam takiego farta, że przeczytałam te dwie smutne historie :-(
a ja jestem walnięta i już ... Młodemu kupiłam puchate,wielke klocki: dwa są tylko puchate, jeden szeleści, jeden dzwoni ... szalenstwo polega na tym że urzekła mnie ich marka: Baby Dior :zawstydzona/y: dzwonie do koleżanki i mówię: mnie to chyba poj...ło, Młodemu kupiłam kremowo - bladoróżowe klocki od diora :-D ale "buty" za 120 PLN sobie podarowałam :-D i kupiłam mu za 12.90 ... usprawiedliwiam się tym że takie same z Haba kosztuję podobnie.
Polecam TK MAXX bo tam oszalałam :-D a znajoma zaczęła sie śmiać ze mnie ...

dzięki laseczki za porady,
Basiu a Ty to pisz w dzień i w nocy esy bo ja to teraz mam bezsenność lekką:wściekła/y: więc już mi nie robi czy się obudzę o 2 czy o 4:)
a tę wodę z dziubkiem masz spakowaną? i jakis krem do ust albo cuś bo ci wargi wyschną od oddychania:)
boszszsz !!! znowu mi cycki rosną:szok::)

Basiu DUŻO wody - ja miałam zgrzewkę małych 12 sztuk i tylko dzióbek przekręcałam :-D
i dobrze że miałam 2 duże - mało wygodne ale wypiłam :-)
I weź sobie coś do jedzenia - ja miałam wase i sie przydała.

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny :)
Woda jest na karteczce do spakowania w ostatniej chwili razem ze szczoteczką do zębów a pomadka już w kosmetyczce w torbie, bezbarwna i bezwonna, ale podpowiadajcie jak Wa się coś ważnego przypomni bo a nuż nie pomyślałam. :) A do jedzenia mam "seven days" spakowane - czy dla mnie czy dla P będą jak znalazł :)
OK, Gosiu to w nocy też sms przyślę, ale mam nadzieję, że to jednak będzie dzień :)
Misia, faktycznie szalejesz :)

Nie wiem Basiu,pewnie juz masz wszystko :)) Położna na SR mówiła, że ręczniki to raczej ciemne, bo podobno lubi się "wydobywać" po porodzie z kobity co nieco i to w dosyć niespodziewanych momentach, do mycia ran zszywanych najlepsze szare mydło ( ponoć sa jakieś w wersji turystycznej, ja jeszcze nie szukałam ) no i można mieć skarpety na nogi bo czasem rodzącym marzną, a poza tym to przecież Basiu, będzie "plum" i zaraz do domku wrócisz :)))))

Biały jeleń - klasyka mydełkowa - faktycznie polecają. Ja zresztą normalnie uzywam Białego jelenia - ma całkiem sporą ofertę - mydła, żele pod prysznic, płyn do higieny intymnej, proszki i płyny do prania.
A ręczniki ... najpierw spakowałam białe - bo mozna wygotować ale wziełam ciemnie - dokładnie ciemnoczerwone :-)
Majuska - kostki mydła wystepują w dwóch wersjach wagowych.

Ewa, te moje maja panel z dosc grubego sciagacza bawelnianego i on jest naprawde gleboki niemal do miejsca gdzie schodzi sie szew z przodu, z wewnetrznymi szwami nogawek. No i ten panel wychodzi mi ponad polowe brzucha, czyli siedzi ponad najwiekszym obwodem. Z tylu sa plytsze oczywiscie. Jak do tej pory najlepsze jakie trafilam, z tym ze wymagaja nieco dluzszej bluzki/tuniki bo inaczej widac panel. Biodrowki mam letnie - leciutki material, wstawki boczne, ale maja tendencje do zjezdzania pod brzuch co mnie wkacza. No i jak kucne lub siade... Mam wrazenie uwidocznienia "rowa", na co mam alergie organiczna.
Barbara, ja tez mam te gumki i jak je zacisne mocniej, to mi spodnie gniota brzuch, a jak popuszcze to "wyrcza" z tylu i oczywiscie opadaja, tworzac na tylku "wdzieczny" nalesnik. Jedynie te naprawde wysokie portki trzymaja sie wiernie na wyznaczonych pozycjach.

Oj, tez uzywalam "Bialego Jelenia" - sprawdzal sie, choc wtedy wystepowal tylko w postaci wielkich prostopadloscianow. Dobry jest .

reklama
Cześć laski :-)Jeski jak ja żałuję, że nie mam czasu tu zaglądać ale cóż proza życia! Moja piąta pociecha ma już 2400 i 13.10 ustalamy ostateczny termin cesarki. Będzie dobrze. Ja na plusie 10kg, obeszło sie przy cukrzycy tylko na dietce więc przynajmniej insulina mnie póki co omija :-pBasiu Ty mi tu nie mów, że mam czekać do rana na info tylko ślij sms a my Cię tu modlitwą otulimy :-)Weź sobie cukierki do ssania lub żelki -zabijają poczucie głodu a jakby nagle miała być cesarka to nie ma zagrożenia zachłyśnięcia się treścią żołądkową. Ale wiesz tylko tak na wszelki wypadek, bo Ty urodzisz pięknie i szybciutko i w ogóle bez bólu :-) Dla P weź jedzonko bo chopina w emocjach spali tyle, co górnik na szychcie ;P Ale Basiu fajnie, że już tak blisko. Pozdrawiam Was wszystkie i lecę czytać co się tu dziłao przez te dni :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry