reklama

Ciąża po 40

Idę spać. Na FB na grupie z zabawkami licytowałam plecaczek. Cena była 4 zł. Wpadła jakaś pinda i podbiła do 20 z tekstem,z eona musi wygrać. Dałam 21 wczoraj a licytacja się kończyła o północy. Ona juz nie przebiła tylko napisała z e dała mi wygrać bo miałam ciśnienie a to jej dobra wola bo stać ją na więcej. Ludzie są beznadziejni.

reklama
Bosh, a ja dopiero teraz... :szok:

Nie mam nawet kawałka mózgu... :no: po południu poczuliśmy się wszyscy lepiej, a że Kacper dostawał już fioła od drugiego dnia siedzenia w domu, więc ubraliśmy się ciepło i pojechaliśmy na Nowy Świat oglądać dekoracje świąteczne (rychło w czas:-D). Wszystko było pięknie do momentu gdy Kacper namierzył u jakiegoś bachora świecąco-migające coś i zażądał czegoś takiego już teraz natychmiast. Jako miękciuccy i naiwni rodzice podeszliśmy do Pana z takimi cudami z nadzieją, że jak Kacper sobie coś wybierze to reszta spaceru upłynie w spokojnej miłej atmosferze... O Święta Naiwności! :no: Kacper owszem wybrał sobie jakieś tandetne plastikowe świecidełko za dychę (!!!!:no:), po czym zażądał wszystkich świecidełek jakie Pan miał w ofercie :rofl2: Na nic zdały się próby uspokojenia bachora - w wózku wił się jak piskorz i darł japę na całe Krakowskie Przedmieście, na rękach ledwo P. był go w stanie utrzymać tak się wiercił, a postawiony na własne nogi wyrywał się do stoisk ze świecidełkami... Do samochodu biegliśmy, przy akompaniamencie darcia, obrzucani współczującymi spojrzeniami przechodniów...:confused2: Do domu dotarłam z.*****a jak koń po westernie... A miał być miły rodzinny spacer, zakończony miłą kolacją w knajpie na Starym Mieście... Tia... :sorry:

Po powrocie do domu bachor zmienił się w słodkiego grubaska i pięknie bawił nowym święcącym badziewiem i klockami :sorry: całkiem grzecznie poszedł spać o stałej porze... po czym po godzinie przylazł do nas i zamierzał się nadal bawić... :shocked2:Powtórne usypianie go trwało 2,5h...:szok: a zaprezentował cały komplet - darcie, uciekanie, walenie w drzwi sypialni, symulowanie wymiotów (widzę, że nie tylko jemu się to zdarza :-D), aż w końcu przylazł, położył się i zasnął...
Głowę miałam tak kwadratową, że poszłam z psami na pół godziny na spacer, żałując, że już nie palę :-) (dobrze, że wszystkie sklepy już pozamykane, a na stację nie chciało mi się dygać...).

Poszłabym spać, bom padnięta,, ale muszę się chwilę nacieszyć ciszą i spokojem... :sorry:

edit, bo spać nie poszłam ;-)
Księdza nie przyjmowaliśmy ani razu - w tym roku P. zaczął coś przebąkiwać, że może by jednak,skoro ślub na horyzoncie:no: ale zaczęliśmy sobie wyobrażać jakby to wyglądało - przy nielicznych odwiedzinach w kk Kacper wytrzymuje max. 10min, przypuszczam, że na widok księdza mógłby wpaść w lekką histerię... A już na pewno szału dostałyby psy - facet w sukience to coś zdecydowanie podejrzanego dla nich, więc pewnie szczekałyby przez całą wizytę duszpasterską :-D

kłaczek - padłam :-D ale na FB nic mnie nie zaskoczy...:no:ostatnio koleżanka z pracy, fajna, normalna i bardzo inteligentna dziewczyna wrzuciła na FB zdjęcie swojej zabandażowanej stopy z zameldowaniem w Szpitalu Ortopedycznym i podpisem, że w końcu pozbyła się swojego "Gongliona". Pojawiło się mnóstwo komentarzy, z których dowiedziałam się, że "Gonglion" to jakaś dziwna narośl na stopie, która od ponad roku utrudniała jej noszenie krytego obuwia...:no::szok::shocked2::crazy: Już nigdy nie będę mogła z nią rozmawiać w pracy nie myśląc o tej narośli na stopie :-D Powiedźcie mi - po co wrzucać takie rzeczy? :confused:

Ostatnia edycja:
Zoyka, mnie ubawil fakt, ze ona sobie dala na cyckach wytatuowac piskleta gluptakow. Adekwatne chyba do stanu umyslu... Rozjechane cialo - ok, przyroda - ale takie "zdobienie"... Co ona zrobi jak jej te cycki do kolan zjada i ptaszynom lapki zaczna wychodzic kolo oczu?
Flo, pojecia nie mam. Z reszta rysunek zrobiony calkiem udatnie! O, mamo... Ksiadz musial miec boska mine!
Anka, jakie upubliczniac? Wyglada na to, ze ona sie tym szczyci! :-D
Andzike, tak. Gonglion to narosl. No, ludzie chca sie dzeilic swoim zyciem, co nie?

Zoyka wytrwaj ,a Julcia będzie sypiała jak należy .Czasem mam wrażenie ,że cały krzyk ,zamieszanie itp np w sprawie gender to robią zwykli ludzie właśnie rozpisując się o tym w nieskończoność w necie ,sami rozdmu****ą mały żar do giga pożarów .Widać to w ludzkiej naturze by coś nienawidzić :-(.Kłaczku ja podziwiam za odwagę ten tatuaż mnie powalił ale osobiście jakoś nie lubię tatuaży.Adam ma ogromny na plecach i niestety to nie me klimaty.Zoyka dziewczyny na FB mnie zapisały do grup o oszustach i wiele ludzi naciąga innych wolę na allu robić zakupy na FB kupiłam raz czasem mnie kusi ale ....

Czesc, witam sie z kawa i zapraszam niedzielnie :-D
Klaczek ohyda i tyle, ja bym nosila wor pokutny zamiast TO fotografowac. Dalej bleeeee :confused2:
Azula ale to nie ludzie zaczeli trabic na lewo i prawo o gender a ksieza i biskupi podczas kazan. A jako ze narod w miare glupi jest to chwycill przynete i odpuscil sprawy pedofilii lub alimentow na dzieci ksiezy jako temat mocno niewygodny dla kurii. Kosciol sam podsunal obiekt nienawisci spoleczenstwu swiadomie lub mniej swiadomie w ramach niedouczenia ludzi.

Czesc, witam sie z kawa i zapraszam niedzielnie :-D
Klaczek ohyda i tyle, ja bym nosila wor pokutny zamiast TO fotografowac. Dalej bleeeee :confused2:
Azula ale to nie ludzie zaczeli trabic na lewo i prawo o gender a ksieza i biskupi podczas kazan. A jako ze narod w miare glupi jest to chwycill przynete i odpuscil sprawy pedofilii lub alimentow na dzieci ksiezy jako temat mocno niewygodny dla kurii. Kosciol sam podsunal obiekt nienawisci spoleczenstwu swiadomie lub mniej swiadomie w ramach niedouczenia ludzi.
Oczywiscie ze bleee... Ja nie cierpie tatuazy, budza we mnie obrzydzenie. Ktos se chce, to se ma, ale dnie to wstretne.
W temacie gender... Bo za duzo juz sie mowilo o pedofilii? Gender jest swietnym tematem zastepczym - teraz sie mowi o gender. :-D

Hełoł :-)
Jak rzekł prof.Hartman u Lisa : "Kościół zawsze potrzebuje jakiegoś szatana - on się w różnych czasach różnie nazywa. Może się nazywać Żyd, mason, heretyk, New Age. Teraz - od kilku miesięcy - nazywa się gender. Kościół konsoliduje wiernych wokół lęku przed wyimaginowanym wrogiem. Nie jest prawdą, jakoby po Polsce grasowali ideologowie gender, którzy mówią, że każdy może sobie wybrać płeć (...) To jest absurd, bełkot, kampania szkalowania i oszczerstw! Kościół jest osłabiony, potrzebuje zrzucić winę za swoje kłopoty m.in. za skandale pedofilskie"
fantastyczny blog i odpowiedź na bełkot biskupów:
http://www.blog.pl/blog-followjezus...e-o-sile-w-wojnie-ktora-prowadzicie/#more-230

Ostatnia edycja:
Cześć,

Julka przespała całą noc z jednym małym incydentem. J poszedł do pokoiku po bokserki i ona przyczłapała za nim. \Wzięłam od razu na raczki i zaniosłam do łóżeczka i usnęła od razu spiąć do rana.

U nas za oknem 9 stopni ale sączy się mżawka.

Andzike ale jazda. Dobrze ,ze udało się spacyfikować brzdąca :)

Azula a które to grupy ?

Ale misia nie tylko kk, ale każdy z nas potrzebuje kogoś kogo nie lubi lub wręcz nienawidzi ot cała prawda o ludziach:eek:Gotuję obiad dziś jakaś mieszanka chińska z ryżem bo akurat mam kuchenny dzień lenia;-):-)PS Zoyka to tajne grupy jak chcesz to ci wyślę zaproszenia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry