Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
konkretnie u Waszych dzieci 

Wystarczy mi bunt dwulatka. Ogólnie u nas bunt jest pod hasłem: Kubula tu rządzi więc lezy gdzie chce.
Panienka staje, przekrzywia glowe i zaczyna uzywac strun glosowych. Wkurza mnie to a jednoczesnie dostaje ataku smiechu, bo taka przekrzywiona przypomina mi kure zezujaca jednym okiem na gliste w ziemi
ale glosik to ona ma.... uwierzcie 

przywykłam, ale rzeczywiście odmóżdża to strasznie, po takim dniu muszę sie domóżdżyć wieczornym browarkiem zwykle

) i nie chciał, zrobiłam gar rizotto
...nawet mój stosunek do byłego męża ostatnio się odmienił z obojetnego na pozytywny, zawsze jak przyjeżdża do PL to nas odwiedza z moja byłą teściową ( no niby do Kasi przyjeżdżają ), a przy okazji zawsze ma dla Packi stówkę
...oj no dobra ..czasem mnie jakiś York wkurzy i go przez chwile nienawidzę
) 
Mi też się udzieliło, więc zaczęłam robić porządki w papierach - wyniosłam na śmietnik dwa worki pełne starych rachunków i mnóstwa innych rzeczy, które leżały i zawalały miejsce w szufladach. Zadowolona jestem bardzo :-)
poślizgnął się biedaczyna na papierach i wyrżnął nosem o kant szuflady, trochę krwi się polało i będzie niezły ślad...
potem korzystając z chwili nieuwagi zabrał mi pronto do kurzu i psiknął sobie w policzek - na szczęście nie w oko, chociaż ryk był taki, że myślałam, że zaraz będziemy lecieć na ostry dyżur okulistyczny...
a my się właśnie zastanawiamy skąd zamówić dzisiejszy obiad - bo zdecydowanie zasłużyliśmy na to, żeby go dziś nie robić 

z każdym dniem będzie lepiej
a dziś, niech J. sobie wcześniej przyniesie bokserki :-)