reklama

Ciąża po 40

No, chyba 56 bo maluskie... Ale ok - na Allegro wejdz w "dla dzieci", "odziez", potem wpisz "kocham tatusia" i zaznacz "szukaj w tytulach i opisach" - na gorze po lewej to masz i wg. tego wyjda Ci ubranka z takim, lub podobnym napisem. Powylazily mi bodziaki, spioszki, zestawy, po polsku, po angielsku... Mozna kopac do woli. Ze wzgl. na brak dostepu do polskich sklepow, Allegro przegladam czasem.

reklama
Dzięki za naukę :), ja w sumie aktywnie na allegro dopiero od niedawna tak na serio kupuję, więc niewiele wiem:zawstydzona/y: Ale szybko się nauczę w pełni korzystać. Zaraz zaczynam, te linki od Ciebie już przejrzałam i pewnie nie będę teraz wiedziała co wybrać ;)
Osiołkowi w żłobie dano...

No pewnie, że pasuje, ja bym się nie zastanawiała :) A poza tym, jak stwierdzisz, że jednak nie pasuje - to możesz (albowiem zdolna kobieta z Ciebie, z tego co wiem) fantazyjnie wyciąć napis z tej koszulki i naszyć go na inną - albo cały napis w jednej chmurce, albo każde słowo osobno. Z osobnymi literkami bym już nie eksperymentowała ;)

Kłaczku - koszulka jest zawodowa i może robić za kamizelkę ...
A ja dziś znów bez humoru ... Młody był aktywny do 4 a potem od 7 do :-( drze się nemiłosiernie - ma sucho, nie chce jeść ani cycka ani z butli i bądź tu człowieku mądry :-(
ledwo żyję ... a jeszcze bardziej przeraża mnie że mój m. wyjeżdza w przyszłym tygodniu na 4 dni - wyjazd służbowy - jak rezerwował to wszystko Młody po bożemu noce przesypiał a teraz ... jestem nieco spanikowana:-(

Barbara, mysle ze normalnie - koszulka na zwykla bluzke z rekawem. To nie dziwacznego. Chyba sie na nia napalilam jak szczerbaty na suchary. Lubie ciuszki ze smiesznymi napisami - dla Karolka mam miedzy innymi pajacyk z napisem "Tata + ja = klopoty". Po angielsku bo w Sainsburym kupione, ale fajne.
Misia, a nie ma Mlody kolek? Jakies podciaganie nozek do brzuszka? Moze po prostu chce kontaktu? Male, cwane lebki w tym wieku juz potrafia wymuszac wziecie na rece przeciez.

Zrobiłam tartę z porami na obiadek, nawet dobra mi wyszła ;)
Kupuj Kłaczku, jak nie kupisz to potem będziesz żałować ;) Zwłaszcza, że cena chyba nie jest wygórowana :)
Misiu, trzymaj się ciepło, może wieczorem Twój m. popilnuje Młodego, a Ty pośpisz choć kilka godzin.

Przybiduje to - jak cena nie wyskoczy w cholere to kupie. Ten sam sprzedajacy ma jeszcze jeansy-ogrodniczki... Tez wygodne bo co jak co, ale to na pewno z tylka nie bedzie zjezdzalo.

cześć Kochane:)
to ja zeby nie zapomnieć wrzucam ten przepis od mamy na pikle z resztą tym samym sposobem robi ogórki konserwowe

zagotować razem:

8 szklanek wody, 1 szklanka cukru, 2 szklanki octu, 2 płaskie łyżki soli tym zalać ogórki oskrobane , pocięte w płaty lub w całości ze skórką a do każdego słoiczka wrzucić pieprz, gorczycę, chrzan, czosnek, zeile, cebulki - jak pytam mamy ile tego to mówi że nie wie i że tak trochę:-D
Jak zalejecie wrzątkiem to ogórki będą trochę miękkie a jak zaprawa ostygnie to twardsze ale wtedy słoiki trzeba zapasteryzować.

Ewcia a ty to balujesz ostro chyba co???
Basiu to czekamy jutro..... może się mała na świat wybierze?
Kłaczku koszul odjazdowy podoba mi się też:)
Misia pomyśl sobie że z dnia na dzień to już tylko lepiej będzie, a to akurat jest prawda:)

a moje hemoroidy szaleją:wściekła/y::wściekła/y: jeszcze dzisiaj kupiłam jakąś inną maść zobaczymy co tam inny koncern farmaceutyczny wymyślił:szok:
a ja to się się nie martwię wstawaniem w nocy bo to nie trwa długo a potem nawet za tym tęsknię więc Misia głowa do góry!! ani się obejrzysz a młody będzie wstawał o 10.00:)

reklama
dzięki Wam za słowa pocieszenia, najbardziej się stresuję tym że m. na te 4 dni wyjeżdza i ja zostaję sama :-(
echhhhh
Nie wiem czy to kolka czy c... wie co :-(
Dziś nowe mleko - Bebilon a ja niedługo zacznę się odżywiać powietrzem - no bo na noc dostaje butle, a w dzień biustem go karmię ... :-(
A m. teraz śpi - znaczy w nocy będzie miał wartę przy Mlodym - choc przy tych krzykach spać się normalnie nie da, no chyba że się jest mym m. :-D
Gosiu - wiesz kiedy mi się odezwały hemoroidy po porodzie :-( aż się zadziwiłam. Tylko że ja zawsze jadałam dużo warzyw i to surowych a od porodu jedynie surowe tarte jabłko jadam - reszta czyli marchew i buraki gotowane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry