reklama

Ciąża po 40

reklama
Gratulacje:) będzie pokoleniowy przewrót w rodzinie:-)
Basi nie było na porannej kawie, czyżby to dziś miał być ten wielki dzień?:)
Odebrałam pierwsze wyniki z morfologii, cukier w normie czyli jest dobrze:)

Oj, mnie to zawsze bawilo. Swiego czasu zdarzalo mi sie bywac (dosc daleko wiec rzadko) ze swoja mlodzieza u mojej cioci, ktorej najstarsze dzieci sa tylko ciut mlodsze ode mnie, najmlodszy ze 2-3 lata starszy od mojego najstarszego. Mielismy super jazde jak mlody moj zwracal sie do mojego najmlodszego kuzyna z powazna propozycja: "Wujek Jurek, chodz sie bawic do piaskownicy." Wujek mial z 5 lat?

Dziewczyny, serdeczne dzieki za zyczenia urodzinowe. Balu to nie bylo, ale dzien mialam bardzo przyjemny, poszlismy na kolacje do bardzo fajnej knajpy. Oczywiscie o 9 bylismy juz w domu, bo takie to jest balowanie w ciazy :-)

Marzenka - gratulacje! No to dopiero bedziesz miala z corka wspolny jezyk i wspolne tematy do obgadania.

alamiqa - na po-porodowa to moze troche za pozno, ale moze normalna cie dopada, idzie jesien, musisz ciagle ganiac z Alusia na terapie, to pewnie i sama jestes niewyspana i zmeczona, a jak czlowiek jest fizycznie wykonczony, to i nastroj ma podly. A jeszcze jak ci maz dosrywa....

Co do depresji, ostatnio sie dowiedzialam ze niedobor zelaza to wlasnie ma podobne objawy do depresji. Mi wlasnie wyszedl niedobor i zaczelam brac tabletki. Myslalam ze wpadam w jakas przedporodowa depresje, a to chyba wlasnie bylo to zelazo. Teraz czuje sie lepiej, tylko mnie zaladek ciagle boli od tych tabletek, ale bol fizyczny latwiej mi zniesc niz ogolny marazm, brak energii cierpienia duszy.

Cześć dziewczynki :)
Jakby co, to ja jestem jeszcze z Wami, czekam cierpliwie, tylko neta nie miałam od rana, wrrrr... teraz już mam, ale mama wpadła mnie odwiedzić, więc poczytam Was później i więcej napiszę.
Buziaki

reklama
hej
Marzenko GRATULACJE :-)
Basiu - Twe dziecię jakoś nie spieszy się żeby zobaczyć złotą polską jesień :-)
A ja ... się czuję zje...na jak kÓń po łesternie ... oooooooooo
Przyszły te czarno - białe zabawki - chyba to działa - Młody się wyraźnie ożywił i obserwuje z uwagą 1,5 miesięcznego człeka :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry