Dziewczyny, serdeczne dzieki za zyczenia urodzinowe. Balu to nie bylo, ale dzien mialam bardzo przyjemny, poszlismy na kolacje do bardzo fajnej knajpy. Oczywiscie o 9 bylismy juz w domu, bo takie to jest balowanie w ciazy :-)
Marzenka - gratulacje! No to dopiero bedziesz miala z corka wspolny jezyk i wspolne tematy do obgadania.
alamiqa - na po-porodowa to moze troche za pozno, ale moze normalna cie dopada, idzie jesien, musisz ciagle ganiac z Alusia na terapie, to pewnie i sama jestes niewyspana i zmeczona, a jak czlowiek jest fizycznie wykonczony, to i nastroj ma podly. A jeszcze jak ci maz dosrywa....
Co do depresji, ostatnio sie dowiedzialam ze niedobor zelaza to wlasnie ma podobne objawy do depresji. Mi wlasnie wyszedl niedobor i zaczelam brac tabletki. Myslalam ze wpadam w jakas przedporodowa depresje, a to chyba wlasnie bylo to zelazo. Teraz czuje sie lepiej, tylko mnie zaladek ciagle boli od tych tabletek, ale bol fizyczny latwiej mi zniesc niz ogolny marazm, brak energii cierpienia duszy.