reklama

Ciąża po 40

Marzenko kochanie szczęśliwości, to rewolucja w rodzinie:-)
Basiu cierpliwości wiem to chwile które się mega wloką, ale ty jesteś taką naszą optymistką:) że tylko przykład można brać z ciebie:)
Misia nie strasz:) bo ja zaczynam się obawiać że nie dam rady:)

reklama
Gosiu - dasz radę - to że ja padam na pysk nie znaczy że TY też bedziesz padał, poza tym Twoje Młode nie musi prowadzić nocnego trybu życia. Rozmawiałam ze znajomą i chyba przerzucimy się na Bebilon Pepti ... tylko że to na receptę nawet jak się chce zapłacić 100% ale zobaczymy może będzie lepiej.
Na razie ogląda czarno białe szeleszczące buźki u m. na kolanach.

Aniu, jak widać, jestem jeszcze z Wami :) Gratuluję wyników :)
Dopiero teraz doczytałam, Marzenko GRATULACJE. Jesteś pierwszą babcią w naszym gronie i równocześnie młodą mamą. Fajowo :) I pogratuluj córce :)
Wiesz Gosiu, ja się nie niecierpliwię czy nie denerwuję. Mam jakiś taki luz, nie wiem skąd mi się to bierze, bo tak z miesiąc temu miałam chwile paniki, ale na szczęście krótko i przeszło. Jestem pod kontrolą lekarza, obserwuję siebie i jak nadejdzie czas to pojadę do szpitala :)
Majuś, nie martw się - teraz to już tylko coraz trudniej będzie Ci wychodzić z wanny;-):-) Żart taki ;) a serio to już coraz bliższy dzień kiedy znowu będziesz wyskakiwać z wany jak rącza łania:) Tak, że głowa do góry.
Misiu, jeszcze się napatrzy - tyle, że najwyżej w przyszłym roku ;) Bo nie wiem, do kiedy ta złota polska ma trwać - jak już się rozleje, to pewnie nie przestanie aż do zimy. I nie martw się synkiem, zobaczysz, będzie coraz lepiej, może stwierdzi sam z siebie, że może czas by zacząć się wysypiać :)
Kłaczku, jak tam koszulka? kupiona?

A ja jutro mam na 14.00 na ktg, to zobaczymy co w trawie piszczy, dam znać.
Miłego wieczoru dla wszystkich :)

Witajcie!
Gosia,co za brykę kupiłaś? Ja bardzo długo nie mogłam się na nic zdecydować. W końcu wybrałam navington cadett i jestem dosyć zadowolona. Potem okazało się, że ten model zdobywa nagrody, m.in. Hit Mamo to Ja. A moja siostra wylicytowała sobie używany Quinny z fotelikiem Maxi Cosi i dała 1/3 tego co ja za super wózek.
Basiu, jak tam, jak tam?
Mała dziś obudziła się świtkiem-rankiem i wzięłam Ją na przytulanki do naszego łóżka.Tak sobie leżałyśmy godzinkę i było bardzo fajnie. A teraz jak zwykle zbieramy się na ćwiczenia.
Dobrego dnia!

Ja znad śniadanka się witam :)
Jestem, jestem Alamiqa ;) Dzisiaj jadę na ktg i do mojej gin a mój P rano pyta "to dzisiaj już tam zostaniesz?" Ha, a ja nie chcę czekać w szpitalu, więc sądzę, że wątpię. No chyba, że jeszcze coś się zacznie. I ja już niedługo będę małą na przytulanki zabierać do łóżka :)
Ja Gosiu wózka nie prałam ale musiałam fotelik wyprać, kurczę miałam problem z jednym z pasków, jak dla mnie on na stałe był przymocowany i jak tu zdjąć tapicerkę do końca??? No i w końcu eureka! odkryłam o co chodzi i byłam bardzo dumna.
Kurka wodna, na moje muszki wstrętne nie podziałał ten pstryczek na owady, który do prądu się wkłada i dzisiaj w geście rozpaczy powiesiłam... lep na muchy. Ale chyba ze trzy się przykleiły (wiem, wiem, to okrutne, ale nic nie poradzę) i to przez przypadek a reszta chce ze mną śniadanie jeść. Lubią keczup...

Zaraz robię kawkę, mam nadzieję, że nie lubię i żadna nie wpadnie do filiżanki.
Miłego dnia :)

A, jeszcze jedno, dziewczynki, jestem na fb od wczoraj :) Dzisiaj będę rozpracowywać o co tam kaman :)

reklama
I ja się witam na kawce porannej :)
Basiu ale tej Twojej Karolci dobrze w tym brzuszku :))))
jak już rozpracujesz FB to dawaj namiary :)
alamiqa powodzenia na ćwiczonkach!!
Myślicie, ża ja muszę coś prać w wózku lub foteliku jak mam nowe??
Wczoraj przyszła mi też pościel i rożek, a łóżeczko z materacem dzisiaj płacę więc też do końca tygodnia powinno przyjść, w ten oto sposób mam już najgrubsze rzeczy pokupowane. pościel i rożek sobie wypiorę. O taki zestaw kupiłam :
POŚCIEL HAFT 5-ELEMETOWA 90x120cm SUPER JAKOŚĆ (1804969853) - Aukcje internetowe Allegro - kolorek beżowo kremowy ( łóżeczko zamówiłam zwykłe, w kolorze orzecha , bo mam też taką ciemną komodę dla niuni, myśle, że to się wszystko ładnie zgra z reszta naszego pokoju ;) )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry