reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej,
Misia ocieplenie chyba u nas, zapowiadali w nocy przymrozek a tutaj niespodzianka... cieplej niz wczoraj :-D i wyjatkowo poki co nie pada.
Wanda przez sen majaczyla o czekoladzie, dojrzewam do mysli uduszenia zmiji :-D lakomczuch maly z niej :)))
Moja praca na razie upadla albowiem nie ma problemu ale na popoludnia do poznego wieczora a niestety nie ma takich zlobkow. Szukam wiec dalej zeby pracowac przedpoludniami, nie poddaje sie absolutnie w tym temacie. Dajemy sobie rade wiec az taka koniecznosc to nie jest. Za dwa miesiace pelnoprawnie przysluguje zlobek bo biedrona skonczy dwa lata i juz nie bedzie takich problemow z miejscem dla niej. Takze mam spokojnie czas, by znalezc cos co mi odpowiada i w ludzkich godzinach.
Zapraszam na kawe

hejka!

zasnęłam wczoraj razem z Paćką:sorry2:

Ollena , a którego marca dokładnie ta Beyonce ?? moja Kasia będzie w Dublinie tak gdzies w połowie może byś ją wykorzystała na nianię, ma praktykę :-D Płytę CD mogę Ci nagrać z lapka, o ile nagrywarka podoła:-D i wysłać :)

Paćka wczoraj dotkliwie pogryzła jakiegoś chłopczyka w żłobie, a i w domu ma takie akcje, że się tuli, mizia, a za chwilę strzeli mnie z plaszczaka w twarz, albo właśnie uchla....no kosmos, ja wtedy jej mówię, że tak nie wolno, że to bardzo boli i że jej nie lubię i nie będę z nią siedzieć i odchodzę, no to przylatuje się przytulać i niby przeprasza, a nazajutrz to samo:no::no:

gdzie podziały się dziewczynki la luna, avro???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry