Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
), ale padniętam po nocy... Kacper zażądał spania ze mną i tylko ze mną, jak P. kładł się obok, to było zawodzenie, rozkopywanie się wszystkimi odnóżami i ogólny wkurf... więc biedny P. wziął kocyk i poszedł spać na narożnik ;-) Mam nadzieję, że dziś nie będzie powtórki z rozrywki 
podeślij go do mnie, bo u mnie też nie za czyste ;-) pytałaś o relacja Kacpra z dziećmi w klubiku - szału nie ma :-) z tego co mówi mama, to inne dzieci, ani mu specjalnie nie przeszkadzają, ani nie są do szczęścia potrzebne. Wyjątkiem jest Felicja - ale ją to wielbi zawsze i wszędzie - ostatnio wyszedł z windy i zamiast iść pod nasze drzwi poszedł do sąsiadki i zaczął się dobijać, Ola otworzyła, Kacper czmychnął do mieszkania i na siłę go musiałam wyciągać przy wtórze dzikich protestów zarówno Kacpra jak i Felicji 
ale z drugiej strony, pamiętam z czasów przedkacprowych, że też patrzyłam "z politowaniem" na rodziców, którzy nie potrafią sobie poradzić z dziećmi. A teraz sama sobie nie potrafię czasem poradzić
natomiast jak ktoś zwraca Kacprowi uwagę to zawsze z przesłodkim uśmiechem i wkurfem w oczach pytam czy prosiłam o jakąś radę, skoro ją dostaję. Zazwyczaj jest koniec tematu
na szczęście większość naszych znajomych jest psiolubnych, a może inaczej - nie byliby znajomymi, gdyby nie lubili psów 
trzymam kciuki! 
)