• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Nie pytali o cos takiego, mowilam ze tam mamy lekarza ktory prowadzi Patryka, czekamy na termin tyle i tyle i wreszcie jest. Kobitka w Socialu przemila, mysle ze jakbym powiedziala ze lecimy wczesniej na lato to nie mialaby nic przeciwko, malo kto dzwoni i uprzedza wiec chyba tu diabel pogrzebany, ze ludzi trzeba szukac, dzwonic, pytac dlaczego dziecko nie chodzi itd.

No właśnie moja mama uczyła w szkole średniej i np wakacje czy ferie były w innych terminach i np miałam miesiąc ferii zimowych uprzedzała w szkole,ze nas nie będzie i po problemie nie wiem po co akurat muszą być zaświadczenia lekarskie no chyba,ze ten socjal chce mieć podkładkę :-);-)

W PL nie ma limitu dni nieboecnosci a tu jest 20. Patryk ma juz jakies 18 chyba, dzis tez nie byl, nie wiem jak jutro. Jeszcze w kwietniu lecimy do PL i tez nie bedzie go 2 dni. Takze uzbieralo sie a w maju nie bedzie go miesiac musialam to jakos zalatwic bo social sciga za przekroczenie 20 dni..

Ollena co najmniej jakbyście jakieś PATO byli;-)
Już dawno Ci mówiłam , że powinnaś się w tych szmatach jakoś realizować i super pomysł z tym blogiem;-) trzymam kciukasy &&&

Ogólnie jestem trochę "bezwenowa" , w środę Karolek przylatuje na 2 tyg.;-)

Majuska bo my na pewno jestesmy troche PATO :-)
Nie dziekuje, narazie nie mam pomyslu co mialabym tam pisac bo jednak cos by pasowalo.. no i na foty tez nie mam pomyslow, szczegolnie ze pogody brak zeby je robic. Zobocymy.
Karolek od razu pozniej zabiera Kasie?

Majuska bo my na pewno jestesmy troche PATO :-)

Ollena , a kto nie jest:-D

Nie tak od razu Karolek Kasię zabiera, ale jakoś tak niebawem po nim ma jechać, gdybyś potrzebowała niani to daj mi znać;-):-)

Wybieram się ze starym w maju na zlot listopadówek 2011 do Spały..około 20 takich "Paciek" na ośrodku...czujecie??:-D:-D..i nie chcę nic mówić, ale 11 maja, wracając, będę w rodzinnym mieście Misi, może jakiś szybki "kawon" gdzieś ???:rofl2:

reklama
Moj slodki koszmarek usnal w miare grzecznie pol godziny temu. Wieczor mam spokojny i dla siebie w samotnosci przy drineczku :-D
Hitem dnia dzisiejszego jest to, ze lece niespodziewanie w polowie marca do Polski, juz odliczam dni a bilet kupiony :-D Plany pozmieniala mi praca, ktora wlasciwie na mnie czeka no i wczoraj zaczelam poszukiwania opiekunki bo zlobek wchodzi w rachube dopiero od wrzesnia a jak praca jest to trzeba ja brac, bo potem uklady moga sie skonczyc i zostane na lodzie. Mam nadzieje, ze Monika podejmie sie opieki nad Wanda albo poszuka mi kogos rozsadnego bo przez nia rozpuscilam wici.
Dzisiaj rano Monika przyjechala na kawe i co? Wanda pomachala mi papa, wziela przyszywana ciotke za reke i wychodzila z domu. Zaczela ryczec jak pojechali, uwiebia Monie i mysle ze najlepsza bylaby opcja gdyby ona podjela sie bycia opiekunka na te kilka miesiecy. Od wrzesnia jakos by sie to wszystko rozsadnie poukladalo.
W kazdym razie lece do moich chlopakow a mam do zalatwienia koszmarnie duzo spraw a przede wszystkim musze wyrobic dokumenty po kradziezy, bo nie mam prawa jazdy i dowodu. Do tego dochodzi cholerny ZUS i deklaracja zostania w II filarze. Pochlastam sie jak pomysle o kolejkach w urzedach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry