reklama

Ciąża po 40

Zostawiłam bachora w łóżeczku i okłamałam, że króliczek Kasi jest bardzo głodny i muszę iść go karmić, niech sobie leży a ja potem przyjdę...z pokoju dochodzą póki co śpiewy....posłuchałam .." śpiewajcie aniołowie, pasterze grajcież muuuuu"...:sorry2:

reklama
:-D
Sobie uświadomiłam ostatnio że Kubul nawet raz w kościele nie był. W jego pierwsze Boże Narodzenie - znajomy mi podpowiedział kolędy - no bo melodyjne i mu się spodobają no... w życiu wcześniej tak nie wył :-D jak w czasie kolęd.
Był zdecydowanie weselszy przy Requiem :-D niż przy cichej nocy :-D

Majuska Packa az tak nawija?!

Zoyka tak zle nie bedzie, nie zaniedbal rok temu i w swieta (taaak tyle to sie juz ciagnie) wiec i teraz nie zaniedba. Pola lykanie lekow skonczyla jak narazie, teraz szampon i masc od Flo ale tu Mars sobie poradzi spokojnie bo dotychczas on ja kapal i pielegnowal. On z nia lepiej sie obchodzi jak ze mna ;-))

Dziewczyny tak,Paćka bardzo wyraźnie nawija, buduje już 3-4 wyrazowe zdania, my umieramy ze śmiechu, bo je powtarza z takim przejęciem i tak poważnie, wymawia idealnie sz, ż, np. jestem duża, moja poduszka, kilka piosenek umie nucić, Bałkanicę, ta Dorotka ta malusia, wspomnianą wyżej kolędę i kilka innych piosenek z bajek, trajkocze strasznie, dziś ją wiozę ze żłoba, stoimy na światłach , a ona : i co teraz , wyraźnie r powiedziała, i słyszę, że trenuje dalej, i co teraz , i co teraz, dumna z siebie, że jej się r udało powiedzieć :-)

Misia sztuczne fiołki mam polubione na FB od dawna:-D

Na GZcie jest mój elaborat:sorry2:

Zoyka - daj sobie spokój z takim rozwiązaniem, mamie znowu będzie nie po drodze, bo coś tam i znowu będziesz się denerwować.
Umiesz liczyć??? To licz na siebie!! Z sąsiadka porozmawiaj tylko, czy w razie choroby mogłabyś zostawiać Julkę u niej.

Ja bym tak zrobiła.

reklama
no z dzióbków sobie miodek spijają ?
napisałam coś na GZ :-D
i nt. WQRWU Majuski i ... żłobka.
Zoyka wychowałam się wśród wojskowych :-) i jakoś dobrego zdania nie posiadam. Nie będę Ci opisywała metod wychowawczych mego wuja, tudzież ojca kolegi.
W wojsku jest jedna zasada; rozkaz - wykonać - po wykonaniu możesz zadać pytanie, które będzie zamiecione pod dywan, bo ze starszym rangą się nie dyskutuje - zapamiętaj tę zasadę - będzie Ci łatwiej żyć.
Wojsko, KK to systemy totalitarne i mocno hierarchiczne.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry