reklama

Ciąża po 40

Hellol :-D
Flo wyobrazilam sobie Balbine, ok nie znam kobity ale wyobraznie posiadam :-D
Zoyka kupilam kubeczek plastikowy z bajkowymi kotkami. Dzieki temu unikam bicia szklanek. Albo sciagam pokrywke z niekapka i jest kolejny kubek, dostalabym zawalu jakby biedronka biegala ze szklem w dloni. Wystarczy ze kradnie mi katowskie noze do miesa o 30 cm ostrzu i z tym lata.
Majuska osmarkalam sie, wybacz ale.... naucz Packe spiewac mam 20 groszy :-D Zdaje sie ze masz niezwykle muzykalne dziecko :)))
Katrina wszystko przed Toba, do czerwca kilka tygodni i Kuba moze sie przeobrazic w zbuntowanego diabelka.

Wanda raczej nie ma jazd az takich, nie potrafi powiedziec JA SAMA wiec wyrywa mi z rak jezeli cos chce zrobic, ale ogolnie stwierdzam ze jest leniwa. Siada ksiezniczka i czeka na buty, mosci sie przy stole z widelcem w dloni i czeka az podepchne jedzonko pod nos, przy schodach staje i czeka az wezme na rece. Potrafi ubrac spodnie, czapke - zdjac jeszcze bardziej - ale sie jej nie chce. Otwiera syrene i sie domaga :shocked2:
Zapraszam na kawe :-D

reklama
Melduje sie o poranku. Mlodemy padl wczoraj po powrocie ze szpitala jak kawka. Wciagnal kanapke, wypil kakao i zszedl byl na sofie. Wynioslam delikatnie do sypialni. Reszte kanapki wyplul mi do reki rano, zaraz po tym jak otwarl mi palcyma oczy i spytal "kogo kocham?" W ogole ma faze na "pitula" i nasila mu sie jak go opieprzam.

Doczytam pozniej... smacznego paczka girls!

Co do kawy i wyplukiwania to podobno budja. Trzeba by bylo 10mocnych kaw wypic zeby cos wyplukac.
Cole pije lajtowa nagminnie, uzaleznionam na maxa. Mama troche mnie w PL goni, ale np latem bez Coli sie nie da zyc wiec wydaje na nia majatek...

Patryk poszedl dzis do szkoly, Mia ma spika po pas, kaszle i w nocy miala goraczke. Jak jeszcze sasiad mi odbierze Patryka to musze ubrac Mie i biec po jakies syropy :..

Zoyka, nie przeoczylas, bo nie pisalam. Wczoraj bylam w szpitalu na konsultacji, a ze wszedzie jezdzimy jak cyganska rodzinka, wiec bylismy cala banda. Na szczescie do gabinetu lekarskiego nie weszlismy w komplecie bo mlody rozrabia jak pijany zajac, a lekarka Azjatka wymowe miala na tyle chinska, ze ciezko bylo zakumac o czym ona do mnie rozmawia. Noz, kurka, "partner" w jej wydaniu brzmialo "patena" - umarl w butach! Poniewaz dostalam do porobienia badania z krwi, odbylismy wedrowke do labu, a to na zadupiu szpitala, wiec mlody sobie korytarzami pobiegal - okazalo sie ze jedno skierowanie jest zle, wiec wroc do przychodni i jeszcze raz do labu - wyszalal sie w kaciku dla dzieci w poczekalni labu i po prostu dziecko nam sie wreszcie zmeczylo. Generalnie biegany dzionek. Za dzieckiem biegany. :-D

Zoyka pewnie i zre ale ja tylko slodzika uzywam do kawy i herbaty a zwykla Cola wywoluje u mnie odruch wymiotny tak u innych Cola ze slodzikiem..
Czym innym mozna popic paczka czy czekolade jak nie Cola? ;-)

Gratuluje sprzedazy! jaki macie teraz wozek?

Paczka popija sie cieplutka kawa z mlekiem, mniam
xlaugh.gif.pagespeed.ic.3EWxJjzyNf.webp

Idziemy do tesco po paczki, czas uczcic tlusty czwartek ))))

Też jestem po pączku i kawie z mlekiem:-)

Ja zauważyłam, że cola daje efekt szybkiego kopa, ale potem robi "zejście" i niestety ale ten dodatkowy rakotwórczy syf odkłąda się w organizmie i ja tego nie chcę, im jestem starsza tym bardziej zwracam uwage na to, żeby syfu nie spożywać;-) piję wode, kawę i herbatę , nie słodzę.....aha no i browarki:-p

Aniu Paćka muzykalkna po tatuńciu chyba...grał kiedyś na basie w zespole rockowym, dziewczęta ściągały majtki przez głowę na jego widok, miał długie falowane włosy:-D:-D

Misia co do malunków...no komments:-D:-D:-D:-D poplute mam wszystko dokumentnie:-D:-D:-D:-D

Zoyka a więc pan kupił gender-wózek :-D gratki:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry