reklama

Ciąża po 40

Misia pralka spoko, wszystko byle nie Whirpool, ta marka to mój największy zawód ;-);-) A ja dziś prałam moją pralkę octem, wyczytałam gdzieś, że tak się czyści pralkę, ocet wlewa i ustawia na gotowanie, nie wiem, ale chyba efekt jest, bo wcześniej było w niej tak "nieświeżo" , wyczyściłam też filtr i chyba mam nową pralkę:-D..a mam Amicę;-)

reklama
Majuska to nie pisałam tutaj że trzeba co jakiś czas pralkę pusta puścić z flaszką octu spirytusowego ? no i ogólnie to za dużo proszków, za dużo płynów i w ogóle. Tak twierdzi mój inżynier pola walki :-D Znajoma ma Whirpoola i zachwala :-)
Tak czy siak te HotAristony mają dobre opinie i są od ręki więc jak zgon będzie i Pan T. się dobrze o nich wyrazi to nabędziemy.

reklama
Hellol
Opryszczki mam juz w ilosci 5 sztuk na gornej wardze, dolna czysta. Pice czegokolwiek to tragedia, pomijam koszmarny wyglad. Zazwyczaj ratowal mnie Vratizolin, ale stracil date waznosci i jestem w czarnej doopie. Tydzien oszpecenia przede mna, jestem mieszanka buldoga i Zuluski :baffled:
Wczoraj caly dzien padal deszcz, nawet nosa nie mozna bylo wystawic poza drzwi. Wanda rozrabia po swojemu i meczy matke :-D
Usiluje napic sie kawy, wiec zwoluje wszystkich :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry