reklama

Ciąża po 40

U nas armageddon cala noc i teraz..leje i wieje, koszmar :-(
Coraz czesciej mysle o przeprowadzce na Floryde..serio!
Pola drapie sie na umor, smaruje i gadam do niej pokrzepiajaco jakby co s ztego kumala..

reklama
hełoł :-)
Ollena może ja ślepa jestem ale nie zauważyłam ceny podanej w PLN :-)
poza tym NIC mi się nie chce :-( i chce do domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

misia biale sa najlepsze i pasuja do wszystkiego, sa najbardziej uniwersalne i o dziwo! maja byc brudne! Czym brudniejsze tym lepsze podobno, mowili tak kiedys w TV ;-) A tak serio to kocham moje biale, czarne mam ale rzadko chodze bo to nie to, biale to podstawa i trzeba je miec. Jak sie ma biale to inne mozna dokupowac w ramach hobby i dopelnienia ;-)

Ostatnia edycja:
Zoyka trampki to podstawa i do kiecek i do jeansow. Szczegolnie biale. Ty mloda jestes przeciez!

Mam dylemat. Przyjaciolka namawia mnie na ta Floryde, jej maz mowi ze pomoze, prace znajdzie Marsowi, pomoga z domem i samochodem. Marsowa mama jest w NJ, wiec nie daleko w sumie. Musielibysmy byc nielegalnie do czasu az wyjdzie sponsorstwo. Ja moglabym odzyskac moja zielona karte ale miesiac musialabym byc w USA bez dzieci, duzo zalatwiac i krecic, nie jestem gotowa..
Chcialabym ale sie boje. Marsowi nie mowilam jeszcze o propozycji.

Ostatnia edycja:
Ollena musisz podjąć decyzje razem z swym marsem. Mnie USA nigdy nie rajcowało - nie mówię że nie chciałabym zobaczyć wielkiego kanionu czy innej niagary ale moja ciotka zawsze powtarza że tak naprawdę dobrze będzie dopiero jej wnukom.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry