Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ollena wszystko zależy od tego jak chodzisz - nie musisz mieć krzywych nóg wystarczy że koślawisz buty - w normalnych to nieco widać a w emu wygląda to groteskowo. Poza tym emu maja wg mnie dziwaczna rozmiarówkę i te oryginalne też sie rozciągają :-) Ja nie posiadam bo właśnie rozmiaru nie dobiorę na siebie - znajoma ma oryginały i wygląda jak wielki platfusklaczku Ty chyba mowisz o EMU/UGG za 10eu max... te orginalne sie nie wykrecaja...musialabys miec mega krzywe nogi![]()
no własnie o TO chodzi i nóżkę wykręca.Ollena, ja widzialam i oryginalki pieknie pozawijane. One maja za miekki zapietek po prostu.
ale najbardziej to lubię mokasyny ,do sukienki balerinki lub klapki skórzane zima kozaki ale niestety chyba lekko krzywo chodzę i mi się po dłuższym czasie buty krzywią więc albo kupuję jakieś gorszawe albo mam taki typ nogi
, nie wiem co mu się porobiło, nie chciał zdradzić czy coś bierze

, aż wyje w kominie, więc proszę Cię nie zabijaj się jeszcze
no to zmobilizowałam się na "szmaty" bo jakimś cudem mam dziś wolne przedpołudnie, słuchajcie na szmatach "meksyk"
świetne ciuchy były, ja w sumie wybrałam tylko to co najbardziej mnie urzekło, dużo rzeczy wcześniej wybranych potem odwiesiłam, jak przeliczyłam finanse
, skupiłam się głównie na Nexcie i Gapie, no i jeszcze fajne leginsy z Benetona wygrzebałam, wyhaczyłam tez dla Paćki taką elegancką spódnicę z Nexta, czarną, ze sztywnego materiału, no bo żebym w panikę nie wpadłą jak trza będzie dziecko wystroić w coś eleganckiego kiedy, wróciłam strasznie zadowolona, muszę niebawem powtórzyć taki wypadzik, bo na prawdę jest co wybierać.