reklama

Ciąża po 40

reklama
Zoyka do jednej pracy to muszę wejśc do jednego z pokoi na dole w domu:-), do drugiej jade 5 minut autem wsiadam pod domem wysiadam pod gabinetem, a do trzeciej też wsiadam i wysiadam pod domem, tyle że jadę 30 minut;-), jako straszny leń nie widzę sensu przebierania się na tę okoliczność:-D " Ładnie " ubieram się w niedzielę, broń boże z powodu wyjścia na sumę:-p

Zoyka może spróbuj bronzera jakiegoś? Co Cię uczuliło ? ja niestety mogę srebro lub stal chirurgiczna (złota nie lubie).
Majuska jak to na sume nie chodzisz :-D
W niedzielę brykam w dżinsach albo jakiś innych porach - wystarczy że przez 5 dni muszę mieć makijaż i się ubierać jak człowiek :-D

Ostatnia edycja:
Misiu - niestety, dopiero dzisiaj wykupiliśmy ubezpieczenie - bo stara polisa się kończy jutro. Poprzednia oferta brokera okazała się nieaktualna, bo ubezpieczyciel wycofał sie z rynku IRL i musiała nam Pani poszukać innej najlepszej dla nas opcji. A bez ubezpieczenia sie nie ruszam - sorry, ale tutaj to jest najgorsze wykroczenie drogowe. Gdyby coś się stało, a ja nie miałabym ubezpieczenia....

Katrina gratulacje z samodzielnej jazdy :-)teraz jedynie aby autko nie nawalało :tak:
Majuska brak Ci zacięcia skoro na sumę nie chadzasz ;-)ja zresztą też nie chodzę tylko na mszę niedzielną .Bardzo mi żal ,że muszę gorzkie żale omijać (nie wiem czemu ale to poza roratami lubię chyba najbardziej:crazy:jeszcze triduum paschalne mnie ominie bo z Amelką iść nie da rady :no:zamiast przeżywać mękę pańską robiłabym z za wózka akuku:rofl2:.Na mszach wszyscy małą znają i lubią ale msza to msza i nie jedna Amelia "szaleje".Czekam aż ciut stanie się spokojniejsza może za kilka lat:eek: .
Misia i często w dżinsach sobie do kościoła chodzę nie koniecznie trzeba się jakoś w kiece oblekać;-)
Zoyka problem z bladością też mam o tej porze roku :-(ale już w maju sezon plażowy przeważnie uważam za otwarty i opalam się bo kosmetyków używam mało jedynie kremy ,maluję oczy też delikatnie i na wyjścia jakieś większe podkład i puder ,biżuterii też tylko jakiś wisiorek lub broszka.Uszy mam przekłute ale nie noszę na nich nic .Podoba mi się ogólnie biżuteria ale ja jakoś do niej nie pasuję :eek::-Dbo ona do mnie być może :-D:tak:

reklama
Katrina no wiem, że bez instruktora, ale co ..jesteś juz mistrzem szos, czy jeszcze robisz żabki ?:-D:-D

Misia a myślisz, że u mnie "ładnie" to o znacza jakiś kostium, spódnicę czy cóś w tym stylu...ależ skąd:-D...to po prostu lepsze dżinsy, takie bez powbijanych włosów:-D:-D:-D..makijaż i biżu tylko na imprezę, mnie uczula metal, kolczyków nie mogę, nawet złotych, bo mnie po 10 minutach swędzi dziura w uchu i szału dostaję, nawet guziki od dżinsów mnie uczulają i brzuch swędzi strasznie:sorry: dla mnie podkład to jest jakiś kosmos, nigdy nie używałam:-D:-D

Azula ja wogóle nie chadzam do kościoła, na nic, wypisałam się:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry