reklama

Ciąża po 40

Zoyka spaceruj, spaceruj i jeszcze raz spaceruj. Ja chudne w oczach w PL jak chodze od rana do wieczora z dziecmi. Poza tym wieczorem moze jakies kijki czy inny marszobieg? Moje sasiadki tak chodza codziennie wieczorem, do tego jedza co 3h malutki posilek na malym talerzyku i jedna schudla juz 37 kg! No i chudnie dalej bo ma jeszcze troche.

Aniu juz urodzinki, ale zlecialo.. Fajne takie w gronie rodzinnym :-)
Zoladek sama nie wiem, bo trzeci dzien z rana bieglam do wc..nie bede sie wdawac w szczegoly ale to nie jest normalny stolec. Na sniadanie chleb bialy z dzemem i caly czas mi ciezko na zoladku. Ja juz zaczynam wkrecac sobie jakiegos raka.

Zoyka moze to bole wrzodowe a moze zapalenie zoladka wrocilo tylko z troche innymi objawami jak ostatnio. Mama ma mi zalatwic gastroskopie znowu... Powiedzialam, ze nigdy wiecej ale w tym przypadku nie widze innego rozwiazania bo ja sie boje juz czegokolwiek zjesc :(

Ale macie dzis boska pogode!!!!!!!!!!!

reklama
Hełoł :-)
prawie w południe :-D
Zoyka kręgosłup Cię boli bo się nie ruszasz, nie ruszasz się bo Cię boli kręgosłup a wszystko to lenistwo i wymówka. Pływanie, nordic, pilates, gimnastyka na piłkach. Wrzuć sobie nawet w net ćwiczenia z chorym kręgosłupem. czy nawet takie coś:
UKS Granatowa Trójka/Aerobic/Napnij mięśnie - izometria
no i żeberka nie są dobrym pomysłem przy lekach na obniżenie ciśnienia, cholesterol itd. ...
Czy te bilansy są obowiązkowe ? bo nie kojarzę żeby Kubul miał coś takiego. A szczepienie to pewno to co Kubul miał w ubiegłym tygodniu.

O wlasnie, pilates, aerobic wodny czy nawet plywanie idealne na kregoslup! zreszta jesli masz problemy Zoyka to dr powinien zalecic Ci odpowiednie cwiczenia.
Gratuluje idealnego dziecka :-)
Btw moja babcia stwierdzila, ze Mia za malo mowi bo ja za malo do iej mowie.........

Olena ,Misia - dostałam skierowanie na rehabilitację, prądy, laseroterapię. Termin listopad 2014.
ale to jest rehabilitacja a nie ćwiczenia które uczynią Cie mniej obłą i bardziej sprężystą i sprawną na długie lata :-D
ostatnio - dokładnie wczoraj rozmawiałam z rehabilitantem medycznym, który stwierdził że podstawa to systematyczny RUCH!!! Każda forma aktywności jest dobra: spacer, nordic, pilates, ćwiczenia na piłce, basen. A pytałam o siebie bo sama mam zwyrodnienie kręgosłupa a nie mam czasu biegać na rehabilitacje.

Zoyka rehabilitacje warto zaplacic i isc na juz. A tak jak misia swoja droga cwiczenia powinien Ci zalecic..chocby basen. A nie myslalas o kijkach? wg mnie fajna sprawa! misia chyba chodzi, to zda pewnie relacje.

Zoyka rower właśnie na kolana(stawy)przy nadwadze kup rower + krzesełko dla Julki i dobra gimnastyka no i pływanie .PS M słuchał programu gdzie mówiono ,że mniej otyli są Ci którzy wstają skoro świt ile w tym prawdy nie wiem :confused:

Ostatnia edycja:
Zoyka gratuluje! A co do ubranek to nigdy nie wystawiaj ogloszenia (teraz juz wiesz) tylko czekaj az samo sie cos nawinie.. albo sprzedaj, wystaw cala pake np za 50zl.

A rower i siedzonko dla Julki swietny pomysl, my uwielbiamy i teraz jak patryk juz smiga na 2 kolkach najczesciej tak sie przemieszczamy :-)

reklama
Zoyka dlatego: uniseksy spakowałam i wysłałam koleżance a zdecydowanie chłopięce w sumie wyszło tego prawie 25 kg (w 2 transzach) i wysłałam do znajomego z gry który ma synka. Wiem, że im się nie przelewa. Ubranka się nie zmarnują bo oboje mają spore rodzinki więc ciuszki zostaną wykorzystane wielokrotnie :-)
Zoyka czekaj na listę oficjalną bo nas tak urządzili ze żłobkiem. Po tamtym doświadczeniu - jak zobaczę to uwierzę !! to me motto :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry