azula
Fanka BB :)
Zoyka no życzę Julaśce szybkiego powrotu do zdrówka
U nas tez zimnica .Za to Amelka zadowolona po mszy z procesja z konikami też pozwolili jej posiedzieć na kucyku:-)teraz śpi,a w nocy oczywiście 3 pobudki nie wiem może zęby jej idą teraz by był czas na piąteczki.
Nie wiem ale zaczynam się niepokoić czy faktycznie w tych szczepionkach tyle trucizny czy chodzi o to byśmy6 się wystraszyli i zaprzestali szczepić???
Śmiertelne szczepionki obowiązkowe. Polka ujawnia światowy przekręt farmaceutyczny | TWOJE WIADOMOŚCI

U nas tez zimnica .Za to Amelka zadowolona po mszy z procesja z konikami też pozwolili jej posiedzieć na kucyku:-)teraz śpi,a w nocy oczywiście 3 pobudki nie wiem może zęby jej idą teraz by był czas na piąteczki.
Nie wiem ale zaczynam się niepokoić czy faktycznie w tych szczepionkach tyle trucizny czy chodzi o to byśmy6 się wystraszyli i zaprzestali szczepić???
Śmiertelne szczepionki obowiązkowe. Polka ujawnia światowy przekręt farmaceutyczny | TWOJE WIADOMOŚCI
A po południu miałam w schronisku spotkanko z dziewczynami, więc pojechała do psiaków w odwiedziny też:-) U nas przygotowania do świąt równiez w czarnej doopie, ale ja nie spinam się, niepraktykująca jestem więc dla mnie to po prostu zrobienie większej ilości zakupów;-) no i nawet nie pytam stsrego co by zjadł, bo jeszcze się wywoła dyskusja o wystwaności i mogę go poćwiartować
wogóle od jakiegos czasu jest wybitnie upierd*iwy i mnie wkurza, ale spróbuję dziś wlać w siebie odrobinkę winka na ukojenie, może mi żołądek po ostatnich sensacjach już troszkę przyjmie tego trunku