reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża po 40

Lenka mam za mały ogródek i ziemia u nas dość piaszczysta więc bobu nie mam .Sałata,groch ,fasolka cukinia ,ogórki i dynia ,a i kilka pomidorków koktailowych(ponoć na odstraszanie komarów dobre).Troche poziomek i truskawek kilka krzaków agrestu,porzeczek ,jagody (na razie maluśka dopiero kupiona) maliny ,kilka drzewek ,trawka ,kwiatki ,no i kawał ogrodu oddzielony tylko dla psa i po ziemi :blink:

Katrina Tu też wklejam życzonka dla 2 letniego Kubusia 100 lat
images

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja. U nas tez pogoda nie za bardzo wiekszosc dnia siapi z nieba. Phoebe byla dzis na swojej pierwszej wycieczce szkolnej- na farmie. Dziecko wrocilo szczesliwe bo duzo zwierzatek bylo. Kinga ja cie podziwiam za te kwiaty , u mnie jedne co sie trzymaja juz rok to fiolki (tfu tfu zeby nie zapeszyc).

Irka, ja fiolki morduje bezapelacyjnie. Podobnie jak zwyklego, popularnego bluszcza, begonie... Nie dogadujemy sie zupelnie. Z jednym badylem sie dogadam, innego wysylam na kompost. Z hibiskusami znam sie od 30 lat, wiec to juz kazirodztwo. :-D

Witam!
Katrina wszystkiego dobrego dla solenizanta!!!! Dwa latka to już szacowny wiek :-D:-D!!!
Kłaczku kwiaty boskie wiem wiem powtarzam się .....

Dziś dzień minął nam burzliwie... jak ja nie lubię korków... stałam w Gdańsku Wrzeszczu godzinę w korku.... nie wyobrażam sobie takiego życia na co dzień.
Byłam z młodym u gastrologa. pan doktor stwierdził, że za mały i za chudy dał skierowanie do szpitala i bądź tu mądrym...:baffled:(104 cm 16kg ma 5 lat).

Moje dziecko ma nowa bajke... Siedzi przed lapem jak zaczarowany, nawet teraz sie darl bo sa rybki. :-D
http://lasy.tv/lasy-tv/zwierzeta-on-line/wodopoj-w-botswanie-on-line.html?fb_action_ids=675362815863801&fb_action_types=og.comments&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22675362815863801%22%3A10151159953339783}&action_type_map={%22675362815863801%22%3A%22og.comments%22}&action_ref_map=[]

Klaczku - przy wymianie mebli... wyrzucicie stare, zrobicie w tej dziurze wylewke samopoziomujaca - zebt wyrownac podloze I wtedy dopiero mozna stawiac nowe meble.

katrina zaległe życzenia dla Kuby, spełnienia marzeń

u mnie dziś dla mnie i Ola tagiatele z tuńczykiem, a dla reszty standardowo kotlety, ziemniaki, buraki

ewe mój za chwilę skończy 6 a waży 18 , a za wysoki też nie jest

reklama
Do góry