Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki, w poniedziałek mam usg, a później badania jak przyjdzie na to czasJust1971 gratuluję Ci i trzymam kciuki napewno wszystko będzie dobrze zobaczysz najważniejsze to żebyś była od samego początku pod opieka dobrego lekarza
Majorcia mam talkie same zdanie w temacie ,bardzo pragniemy obydwoje z moim m więc działamyMamcia76 ja mam trzech synów i też zdecydowalam się w wieku 43 lat na jeszcze jedno dziecko licząc że będzie to dziewczynka bo tylko jej mi brakowało do pełni szczęścia ponieważ mam wspaniałych trzech synów no i się udało moja mała skończył teraz 7 miesięcy
Myślę że jeśli się czegoś bardzo pragnie to powinno się do tego darzyć bez względu na przeciwności (wiadomo wiek ) ale co tam mam teraz swoją kochaną córcie przy sobie czego i wam wszystkim życzę
Agu a czy bierzesz jakieś suplementy,jeżeli tak to jakie?Jak fajnie, że tyle nas się zrobiłoJa w poniedziałek mam kolejną wizytę i wynika, że połówkowe usg. Jutro idę na badania krwi, mam nadzieję, że nie będzie anemii. Przy mojej starszej córce niestety walczyłam z anemią, ale mam nadzieję, że tym razem tego uniknę. No i zdaje się, że zwolnienia ciąg dalszy.