Maja a jakie bierzesz tabletki? ja miałam stany lękowe od dłuższego czasu, już kiedyś zresztą o tym gadałyśmy chyba [emoji6] po rozstaniu z moim byłym te stany się nasiliły a ciąża jeszcze je pogłębiła... początek tego roku był straszny po prostu [emoji20] udało mi się dostać na terapię w ramach nfz i chodziłam do niedawna, dwa tygodnie temu zrezygnowałam z paru względów: mój stan na tyle się poprawił że nie widziałam sensu kontynuowania, organizacyjnie było mi coraz ciężej ogarnąć te spotkania, pani terapeutka nie za bardzo mi "przypasowała" [emoji6] jakoś nie złapałam z nią kontaktu... ciągle tylko kazała mi gadać i zadawała głupie pytania [emoji6] nic nie tłumaczyła, żadnych mechanizmów działania różnych moich zachowań ani sposobów radzenia sobie z pewnymi kwestiami... a wygadać się to ja mogę przyjaciółkom [emoji6] no nic, umówiłyśmy się że w razie "w" dzwonię i od razu umawiamy się na wizytę
annauelle szkoda, że niczego ciekawego nie dowiedziałaś się od gina [emoji849] ja nigdy nie zagłębiałam się w ten temat, ale sporo czytałam na moim forum bo był czas, że dziewczyny dużo o tym gadały i wiem, że trafienie na dobrego specjalistę, który zleci TO JEDNO badanie jest istotną kwestią... dużo dobrego słyszałam o klinice Novum w wawie, podobno tam mają świetnych specjalistów [emoji846]
w każdym razie - nadal wam kibicuję dziewczyny [emoji106][emoji846]
Anika wiedziałam że będzie dobrze [emoji106] my czekamy na chłopca, pan doktor bardzo szybko określił płeć, już chyba w 11 czy 12 tygodniu, potem tylko potwierdzał [emoji6]
ja mam prawie 18-letniego syna i 8-letnią córkę, szczerze przyznam, że marzyła mi się kolejna dziewczynka, ale cóż... trudno... pokocham jak własne [emoji23]
ja miałam taki wynik PAPPA:
po tym wyniku stwierdziliśmy z ginem, że nie ma sensu robić Harmony, bo nad tym się zastanawialiśmy przez moment
kolejne badania potwierdziły, że wszystko ok i tego się trzymam [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom