Mi lekarz zlecił je na samym początku ciąży razem z grupą krwi i moczem.dziewczyny a w jakim tyg robi sie te badania ,pytam tak z ciekawosci. zeby miec oko na wszystko[emoji6]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi lekarz zlecił je na samym początku ciąży razem z grupą krwi i moczem.dziewczyny a w jakim tyg robi sie te badania ,pytam tak z ciekawosci. zeby miec oko na wszystko[emoji6]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny robiłyście badania na tokso i różyczkę? Odebrałam właśnie wyniki i nie umiem ich zinterpretować. Według wujka gogle chyba jest ok. Do wizyty mam jeszcze daleko i teraz mam stres.
Różyczka IGG 18,7
Tokso IGG < 0,13
Tokso IMG 0,252
dzień dobry
bardzo dziękuję za miłą reakcję na mojego posta. To jest moje pierwsze forum na którym piszę i jeszcze mi brak obycia forumowegomoże pomału nadrobię te zaległości.
Mam nadzieję nie będzie wam przeszkadzać jeśli będę zadawać pytania, chętnie się dowiem co myślą bardziej doświadczone koleżanki. Bardzo bym tego potrzebowała. Mam tylko nadzieję że można tu pytać o wszystko, w prosty i bezpośredni sposób
Wiem że nie ma wskazań na cc ze względu na wiek ale lekarze do którego chodzę uważa że w moim przypadku to powinno być cc ze względu na wiek, pierwszy poród i historię więc mimo tego że poród siłami natury ma swoje zalety to jednak się bardziej skłaniam do cc. Ale z tym jest problem. Ponieważ nie znam lekarza który mógłby się tym zając a ten mój nie pracuje w szpitalu w którym zdecydowałam się rodzić. W ogóle nie pracuje w żadnym szpitalu. Może macie na to jakiś sposób?
Czekamy na synka, mąż jest szczęśliwy choć ja chyba jednak wolałabym dziewczynkę. Z naturą nie dyskutuje więc cieszę się z tego co mam i że do tej pory wszystko jest w porządku.
Miłego dnia.
Może ktoś ma ochotę na kawkę?
A jako że mam dwa koty wyratowane z opresji to podobno obowiązkowe.
Zresztą ja zawsze miałam zwierzaki a to warto zrobić.