katrina115
Potrójna Mama
Gosia - właśnie mam problem z wklejeniem suwaczków, bo co próbuję wkleić to mi pokazuje "Nieprawidłowy plik" i ni cholery nie mogę tego przeskoczyć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w lutym 40 mi stuknie ale rodzę jako 39 latka- ech mam nadzieję

...jestem już tak podminowana tym wszystkim, że mam dość, czuję, że buzuję....chyba sie po południu do gina wybiorę, niech mi pozagląda tu i ówdzie
, może jakieś KTG..młoda sie rusza co prawda, ale mi nerwy wysiadają
Bez jaj, ale wiekszosc ludzi nie czyta skladow na metkach - jak mozna chleb z dodatkiem cukru zalecac cukrzykom? To juz podchodzi pod zagrozenie zycia. 
Coraz mocniej podejrzewam, ze maly po tatusiu wiercipieta.
Kłaczku ja też zwracam uwagę na zawartośc "cukru w cukrze"
), ale wcześniej i strasznie mi brakuje własnie takich normalnych chlebów bez tch wszystkich ulepszaczo-zabarwiaczy, zresztą wogóle innych produktów bez cukru też, jest tego mały wybór,a jak się już w skład zaczniesz zagłębiać to i tak coś nie tak wypatrzysz
, tylko u zaprzyjaźnionego pszczelarza
się gUpia spytałam keidy jej mały zaczął przesypiać noce ... wcale mi do śmiechu nie jest po jej odpowiedzi ...
zwłaszcza że w różu mu nie do twarzy ...
Ze zabkow nie psuja. O ile w Polsce tez rozcienczalam sobie napoje ("soki") woda, to dolewalam najwyzej 1/4 - tu pol na pol bo inaczej to za slodkie jest. Chleb albo bielusienka wata (tostowy) albo teoretycznie razowy, ale tez wata, z mieciutka skoreczka, o konsystencji identycznej jak ow tostowy. Slodycze typu babeczki z kremem, sa potwornie mdle - wygladaja slicznie, ale smakuja okropnie. Wkurza cokolwiek ograniczenie produktow niskokalorycznych - odtluszczonych, bez cukru itd.