71barbara
Fanka BB :)
Kłaczku, w każdym razie spróbuję mieć ten czas. Kurczę, w końcu ja lubię dłubać, więc choćby kilka po słupków to kiedyś skończę.
Moje biedne małe obudziło się, pooglądało pokój i dostało czkawkę. Pospałoby jeszcze, ale czkawka jej nie da i zaraz mnie zawezwie, więc za jednym razem pewnie posta nie skończę.
A z tymi chlebami to rzeczywiście, jakby chcieć wierzyć sprzedawcom czy piekarzom, to cukrowany chlebek za razowy byśmy jedli. Ja czytam etykietki i staram się kupować przynajmniej takie pieczywo w którym nie ma polepszaczy. Ino, że na bułkach metek brak... Trzeba wzrokowi zawierzyć i tyle.
Majus, ten program na TVN Style to ja od dłuższego czasu oglądam i zrobiłam się okropnie wybredna
O parówkach było, o pasztetach, o keczupach i innych. A o miodach akurat nie oglądałam. Zresztą teraz to mało co oglądam, chociaż czasem jakiś film się uda, no i z doskoku. I pełna podziwu jestem, ja bym już ze trzy razy była w szpitalu...
Misiu, może spróbuj tą koperkową wodę, nie jest tragicznie droga a jest zauważalnie lepiej chociaż oczywiście nie idealnie.
Oj, lecę do czkawki mojej biednej
Moje biedne małe obudziło się, pooglądało pokój i dostało czkawkę. Pospałoby jeszcze, ale czkawka jej nie da i zaraz mnie zawezwie, więc za jednym razem pewnie posta nie skończę.
A z tymi chlebami to rzeczywiście, jakby chcieć wierzyć sprzedawcom czy piekarzom, to cukrowany chlebek za razowy byśmy jedli. Ja czytam etykietki i staram się kupować przynajmniej takie pieczywo w którym nie ma polepszaczy. Ino, że na bułkach metek brak... Trzeba wzrokowi zawierzyć i tyle.
Majus, ten program na TVN Style to ja od dłuższego czasu oglądam i zrobiłam się okropnie wybredna
Misiu, może spróbuj tą koperkową wodę, nie jest tragicznie droga a jest zauważalnie lepiej chociaż oczywiście nie idealnie.
Oj, lecę do czkawki mojej biednej

- mam skończone w sierpniu tego roku 41 lat jakby co ;-) )
...ja cos ostatnio zorganizowac sie nie moge...nie wiem czy to pora roku na mnie tak wplywa czy cos innego...ach...ale pocieszam sie mysla,ze juz 27 listopada 1-sza niedziela adwentu,to wszystko jakos zmnieni swoje oblicze...
- zawsze mówiłam że na zachodzie jakoś dupy szybciej puchną

Dziewczyny, półtorej godziny rozpaczliwego płaczu, a właściwie niestety darcia mam za sobą. Jestem wypompowana... Noszę małą, chociaż dla niej bez różnicy, czy w łóżeczku czy na rękach to samo ale ja mam poczucie, że coś robię... Zasnęła, ale jak długo pośpi... nie wiadomo. Mam tylko nadzieję, że cokolwiek jej było - pewnie brzuszek - to przeszło.