Najstarsza pipa się melduje po gimanstyce
ŻYJĘ
przeżyłąm test wydolnościowy ... posiadam tkankę mięśniową no i tłuszczową ... musze poprawić proporcje nieco i się bardziej nawilżyć
Zobaczymy czy jutro będę mogła coś skrobnać czy mnie m. będzie musiał z łóżka zrzucić ...
Katrina ja Młodego urodziłam 2 dni przed swoimi urodzinami a ponieważ miałam cesarkę mogłam negocjować ;-) ale stwierdziłąm że zawsze której z nas będzie pokrzywdzone ;-) Mój m. ma urodziny tego samego dnia co jego Babcia i zawsze na spotkanich rodzinnych jest hasło kto kiedy się urodził ... i wszyscy pamiętają daty urodzenia wszystkich i pada hasło: a z października to jest Babcia Jadzia ... aaaa i jeszcze kto się urodził w październiku aaaa Kuba się urodził tego samego dnia ...
Ostatnio w ramach łaskawości dla swego m. poszłam rano po pieczywo do piekarni i po drodze minęłam dziewczynkę lat ... ok 10 która zajadała wielkiego kajmaka (kajmak czy kaimak ???) ... dziewczynka mówiąc bardzo delikatnie już wygladała jak mały wieloryb ... a co będzie dalej skoro w wieku 10-12 lat ma takie nawyki żywieniowe ???? Te wszystkie słodzone napoje, słodycze, reklamy w TV ... Moja znajoma siedzi w UK od 2000 roku i teraz wyglada już jak człowiek a dokładnie tak jak wygladała mieszkając w RP bo na tamtejszej diecie z rozmiaru 38/40 weszłą na 44/46 i nie miała niedoczynności tarczycy ... przetworzone żarcie, słodsze, bardziej tłuste jednak swoje zrobiły :-(
ŻYJĘ
przeżyłąm test wydolnościowy ... posiadam tkankę mięśniową no i tłuszczową ... musze poprawić proporcje nieco i się bardziej nawilżyć
Zobaczymy czy jutro będę mogła coś skrobnać czy mnie m. będzie musiał z łóżka zrzucić ...Katrina ja Młodego urodziłam 2 dni przed swoimi urodzinami a ponieważ miałam cesarkę mogłam negocjować ;-) ale stwierdziłąm że zawsze której z nas będzie pokrzywdzone ;-) Mój m. ma urodziny tego samego dnia co jego Babcia i zawsze na spotkanich rodzinnych jest hasło kto kiedy się urodził ... i wszyscy pamiętają daty urodzenia wszystkich i pada hasło: a z października to jest Babcia Jadzia ... aaaa i jeszcze kto się urodził w październiku aaaa Kuba się urodził tego samego dnia ...
Ostatnio w ramach łaskawości dla swego m. poszłam rano po pieczywo do piekarni i po drodze minęłam dziewczynkę lat ... ok 10 która zajadała wielkiego kajmaka (kajmak czy kaimak ???) ... dziewczynka mówiąc bardzo delikatnie już wygladała jak mały wieloryb ... a co będzie dalej skoro w wieku 10-12 lat ma takie nawyki żywieniowe ???? Te wszystkie słodzone napoje, słodycze, reklamy w TV ... Moja znajoma siedzi w UK od 2000 roku i teraz wyglada już jak człowiek a dokładnie tak jak wygladała mieszkając w RP bo na tamtejszej diecie z rozmiaru 38/40 weszłą na 44/46 i nie miała niedoczynności tarczycy ... przetworzone żarcie, słodsze, bardziej tłuste jednak swoje zrobiły :-(
Ostatnia edycja: