reklama

Ciąża po 40

To już 10 tygodni jak jestem z Wami na BB :))))

Mi sie wydawało, że od ..zawsze :)))))
Najpierw był płacz, że my takie stare, a teraz okazuje się, że która młodsza tym bardziej ma przechlapane :)))))

Edit: dopisuję bo razem pisałyśmy..Kłaczku widziałam Cię na fotce ( wtedy z tej akcji) i na prawdę daleko Ci do tych "hipciów" z TLC, tym bardziej, że ciężarnaś :))) Po za tym w NASZYM wieku to juz nie da sie tak panować nad wagą, a tam młode laski po 20 parę lat ważą po 100 kg i więcej, jaka ich przyszłość czeka?? chore narządy, stawy...masakra:no:

Basiu ale Ty masz małą marudkę :))) Jej może wcale nic nie dolega tylko po prostu potrzebuje dużo uwagi, sama nie wiem, mój Karol był taki strasznie absorbujący, wiecznie trzeba było przy nim być, echchch..no nie jest lekko, nie jest..ale najwżniejsze żeby zdrowa łobuziara była!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kłaczek pełnoletnia już jestem, tzn po 40-tce:tak: i nie po piwo ale po winko lub naleweczkę jakąś:)))

Ranking wychodzi mi mniej więcej tak: Misia, Ewa, Kłaczek, Majuśka, Anka, Basia, Iwonka, Marzena, Gosia - przy czym nie wiem na jakim miejscu plasuje się Katrina, Alamiqa i Alex:-) Poprawiać proszę a i tak Gosia ma przechlapane bo najmłodsza z tymi swoimi 39 na liczniku:-p

Majuska, w naszym wieku mozna, tylko trudniej to idzie. No, mnie nie idzie. :zawstydzona/y: Ale przynajmniej sie staram. Natomiast jak widze mlode laski to mi ich zwyczajnie zal - przeciez one chca byc ladne, atrakcyjne, zgrabne...
O, winko, naleweczka.... cacusnie, anka_d, moze byc. :-)Ooo... To Ewa oszukuje na nicku? No, ladnie - wprowadzamy dezorientacje!

Gosia, my tez Cie kochamy. :-D

:-pGosia dziękuję za komplement:-p

A tak zupełnie na marginesie, to niedługo wszystkie będziemy rozpakowane i przeglądałam dziś rózne tematy forum. Nie wątku: mamusie po 40tce. Chyba trzeba będzie coś założyć w przyszłym roku, bo okaże się że nie pasujemy do tej ciąży:)))))

ech dziewczyny przyda mi się trochę żarcików bo Mała dzisiaj szaleje...po żebrach, po jelitach, po szyjce gdzie kto chce:szok:
no-spę łyknęłam żeby jej więcej miejsca zrobić:tak:
T w domu nie ma bo przecież ONI dostają na głowę jak dziecko ma się urodzić praca na maxa!!!
wasze chłopy tez maja takiego spida?!?! no oszalał
Kłaczku mi twój Rajmund to mojego przypomina z tymi tekstami np. wyżej d......y nie podskoczysz:):)
albo samo wlazło to i wylezie (to o porodzie jak już się mega boję:baffled:)
no a jak ja już urodzę to winko białe wytrawne całą butelkę trzasnę! postanowiłam tylko nie wiem kto mnie będzie potem zbierała do kupy he:rofl2:

witajcie,
dobrnęłam z czytaniem do końca uff

Aleksandra - witaj, witaj!

Gosia - no ja będe juz miała 4 na początku, jak się małe urodzi, a chciałam trafić w swoje w urodzinki...

Kłaczek - nie wiem co robię nie tak z suwaczkiem, jak kopiuję BBC code i klikam wklej, to mi sie pojawia Nieprawidłowy plik i tak za każdym razem. Nie wiem o co kaman.

To Ewa oszukuje na nicku?

Nie oszukuje, tylko jak zalozylam konto w ciazy z mala to mialam jeszcze 40

A wracajac do wieku i tuszy - jak gdzies slysze ze tacy "starzy" rodzice jak my to dla dziecka niedobrze, to zawsze wlasnie sobie mysle "lepsza 40-tka ale w formie, niz 150-kilowa 20-tka co sie ledwo ruszac moze". Widze czesto dzieci z takimim rodzicami-wielorybami i mi ich zal, bo wiadomo ze w pilke to raczej mama z nimi nie pogra. A na dodatek to pewnie te dzieci tez tak utucza.

Gosia - moja znajoma to trzasnela sobie to winko jeszcze w szpitalu, maz jej przemycil. Ja tez juz sie nie moge doczekac, ale poczekam az wroce do domu. Tylko ja chce szampana, i to prawdziwego, a nie wino musujace :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No, to jak Ewa miala nicka aktualnego rok temu, to ja sie upycham zaraz za misia.:-D Mam pelne 43, w marcu stuknie 44. Tyle ze jakos sie nie czuje.
Katrina, pierwszy od gory kod wklejasz w pole sygnatury?? To nie ma bata, musi isc. Jak nie, to... no, kurka nie wiem jak to zrobic za Ciebie - nie wleze Ci przeciez w profil. Daj gg - moje 2258016, i sprobujemy to zrobic krok po kroku razem, z tym ze ja Ci w profil wchodzic nie bede.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry