reklama

Ciąża po 40

Ewa - moja córcia pozwoliła się przebrać tylko za motylka albo księżniczkę, ostatecznie wyszło coś w stylu rusałki..., najważniejsze, że się dobrze bawiła i zebrała trochę słodyczy.

reklama
Ewcia masz słodkiego wampirka :-D
Moja Mała "Dynia" pewno mnie poda do sądu, że go za warzywo przebrałam ...
Teraz w końcu rpzestał marudzić ... przez dwie godziny wciągnął prawie 180 mleka + 2 cyce :-D
Muszę sprawdzić czy mu się kolejny skok nie szykuje ... ech...
Kłaczek i miej tu taka klientkę :-D Ale masz rację jak się poczyta etykiety to mozna ulec zadziwieniu. Ja np. wyczytałam że w chlebie o niskim IG - dla diabetyków w dopisku - jest właśnie cukier - podejrzewam że w postaci karmelu - to też się załamałam ... Wolałam kupować zwykły bo chociaż nie był koloryzowany :-(
Aniu ja w sumie też wolę wino i może właśnie dziś wypiję kilka łyków po kąpieli :-)

Ewa, bardzo fajny, choc troche nadasany wampir wyszedl.:-DMina bezcenna.
Misia, ja wiem ze ja upierdliwa sie robie, ale jak sie reklamuja polska piekarnia, to niech nie pchaja ludziom kitu. Dosc ja sie chleba opieklam i na drozdzach i na zakwasie zytnim i francuskim... Noz kurka, jak jest napisane "graham" to niech to graham bedzie. Spoko - po prostu razowego chleba u nich wiecej nie kupie zadnego.

oj tam, oj tam
dobrze żeś upiedliwa BABA Kłaczku :-D ja w piekarni nie wygłosiłam wykłady nt. niskiego IG tylko też przestałam kupować ów chleb.
natomiast minę odczytałam jako upiorną a nie nadąsaną :-D

Mina wlasnie miala byc upiorna a nie nadasana.

katrina - no wlasnie sie zastanawiam kiedy zaczyna sie wiek "ksiezniczkowy". Bo patrze ze takie starsze dziewczynki to tylko w cos ladnego chca sie przebrac

Ewa - nasza Alinka ma fazę "księżniczkową" co najmniej od 1,5 roku (a teraz ma 3,5 roku), to chyba taka starsza jeszcze nie jest. Wszystko tylko z księżniczkami - począwszy od tapaty w pokoju i żyrandola, przez plecaki i lunchbox-y do ubranek.... ciekawe kiedy zmieni na cos innego????
AAAA nawet nakładkę na WC ma z księżniczkami hihihi.

ufffffffffff jak dobrze że mam Młodego ... tej ilości księżniczek bym nie zniosła chyba ... ale kupiłam mu zawodową kaczuszkę do kapieli ... jest czarna i ma trupią czachę :-D Pan Mąż stwierdził że kaczka jest jego :-D

Hejka !! Nie mam dziś jakoś weny na pisanie, ledwo żyję, po obejściu 2 cmentarzy nogi mi odpadają:no:...zameldowałam sie tylko, że jeszcze jestem na chodzie ;)

Ewuś młoda jest boska, zdolnosci aktorskie wykazuje :)))))) Nie wiem kiedy się wiek "księżniczkowy" zaczyna, ale wiem , że wiek "Hello Kitty" trwa i trwa, moje dziecko w styczniu kończy 18 lat i nadal ją fascynuje ten motyw:szok::no:

Strasznie mi nogi puchną, już normalnie nie mam co na nie włożyć:no:

Dobrej nocki!!

Ewa mała BOSKA! już ją lubię:) mina bezcenna! też chcę taką z charakterkiem i pazurkiem:) dwie mam może trzecia też będzie:-)
Majuska my też objeździliśmy trzy cmentarze......maraton malutki

cześć Katrina, rozgościłaś się już tu z nami na dobre:-) wstaw suwaczek to będziemy już kciuki trzymać mocniej:):)

Kłaczek ty nie upierdliwa a wymagająca od siebie.......i reszty:)

reklama
Majuska :-) jeszcze chwilkę i opuchlizna zejdzie i z nóg i z okolic pasa ;-)
Młody przechodzi sam siebie ... ech ... w marudzeniu też.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry