reklama

Ciąża po 40

Szczerze mówiąc ja nie znam uczucia "odchodzących wód" czy czopu.... więc trudno mi zabierać głos w tym temacie.
Oby dwa razy miałam pęcherz płodowy przebijany na porodówce. Wiem tylko, że przynajmniej tu u nas jak czop odejdzie, a nic poza tym się nie dzieje, to zbadąją i odeślą do domu. Każą się zgłaszać jak jest już akcja porodowa (skurcze), albo wody odejdą. Mnie kazali sie zgłosić do szpitala, bo już byłam 9 dni po terminie i miałam wywoływanie... ble.

reklama
misia,miło mi,postaram się:tak:.Ale ciężko mi cały "Październik 2010" ogarnąć czasem:-D.Ale na pewno będę do Was wpadać,bo z tego,co czytałam,to fajną ekipą jesteście:tak:.
mi wody tez nigdy nie odchodziły,zawsze miałam przebijany pęcherz przed samym urodzeniem się dziecka.

Ja mam cały czas skurcze jakieś, nieregularnie i o różnej sile, czasem jak mnie weźmie to dosyć mocny, no i kurna normalnie "gupia" już jestem, ten czop to mi w sumie odłazi cały czas po troszku...dodatkowa atrakcja to cholerny bol głowy od południa:no:

no cieszymy się Misia cieszymy, i kawę piję też:):cool2:
Majuska a do dochtora jakiego zadzwoń jak możesz co? daliby ci oxy w szpitalu i może by poszło.....i znieczulenie.....
i tak masz fajnie bo za dwa dni to będziesz już z Pati na rękach....i zobaczysz jaki ma nosek. i uszka i włoski:) i jak głośno płacze itp:-p

buziaczki dla was

cytam:)
"Pati już z nami o 1 odeszły mi wody urodziłam o 6.55 dali zzo ale parcie dało mi strasznie w kość pati waży 4450 i 59 cm straszny kloc ale cudna Wyliśmy ze starym jak wyszła Już cyca ssała jest na badaniach opieka w szpitalu super buziaki dla was"

Majuska mega gratulacja i wracaj tu mega szybko ze zdjęciami klopsa!!! i opowieściami o zzo!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska wielkie gratki dla Ciebie :-):-):-).
nic dziwnego,ze parte dały Ci w kość,jak taka śliczna,dużą Niunię urodziłaś:).
Wszystkiego naj dla malutkiej (choc nie tak bardzo;-))Pati:***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry