Kłaczek słusznie sie obawiasz, wszelkie leki na sany zapalne, na stawy rąbią okrutnie żółądek ... ja miałm raz w życiu rzut reumatyczny, na pewnym etapie lkeczenia nie wiedziałam co mnie męczy bardziej: stawy czy leki na nie... miałam wszystkie skutni uboczne ... sorry krwawego stolca nie miałam
ale rzygałam jak kot siedząć na klo :-( to tej pory mam dreszcze na wspomnienie tych akcji :-( pamietasz jak mój młody brykał ??
No i zn ow dwie szkoły, bo o "karpiu" czytłałam, że świetna metoda i to co wam pisałam: jedne mówi dziecko ma leżakowac luźno i machać końćzynami, następny: na brzuchu, następny: jak w brzuchu!!! jak na plecach!!!! : TYLKO zrolowany, zawinięty i tak do 3 miesiąca ... mam dobę podzielić na części i nastawiać budziK: od 24 do 4 ma leżeć na boku lewym, od 4 do 8 na prawym, od 8 do ...itd. ... toż można ocipieć od namiaru wiedzy :-(
ale rzygałam jak kot siedząć na klo :-( to tej pory mam dreszcze na wspomnienie tych akcji :-( pamietasz jak mój młody brykał ??No i zn ow dwie szkoły, bo o "karpiu" czytłałam, że świetna metoda i to co wam pisałam: jedne mówi dziecko ma leżakowac luźno i machać końćzynami, następny: na brzuchu, następny: jak w brzuchu!!! jak na plecach!!!! : TYLKO zrolowany, zawinięty i tak do 3 miesiąca ... mam dobę podzielić na części i nastawiać budziK: od 24 do 4 ma leżeć na boku lewym, od 4 do 8 na prawym, od 8 do ...itd. ... toż można ocipieć od namiaru wiedzy :-(