Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciesze sie, ze moglam cos podpowiedziecSuper ! Dziękuje za wsparcie
Świetny ten wpis o Acardzie na Mamaginekolog i w ogóle dużo ciekawych informacji . Powoli dopuszczam myśl , że wszystko będzie dobrze![]()
Bardzo się cieszę , że z serduszkiem Maluszka wszystko dobrzeA ja bylam dzisiaj na echu serduszka mojego Syneczka. Bylismy u znanej pani profesor (jakby ktos potrzebowal to sluze szczegolami), bodajze najlepszej specjalisrki od wad serca u plodu w kraju. Badanie zlecone z powodu obciazen rodzinnych. Wszystko ok, chcociaz, jak Maly bedzie na swiecie trzeba bedzie jeszcze sprawdzic. Pani prof.zalecila mi dodatkowa konsultacje, bo ja tez cos mam z serduchem, jakis stan po zapaleniu pluc, ktory objawia sie meczliwoscia przy wysilku i zmianami w ekg wysilkowym. Wspomnialam tez cos o moich plamieniach przy okazji.
Wiec juz sie zdecydowalam na konsultacje u profesora, ktorego wszyscy mi polecaja. Jak powiedziala, nie musze zmieniac lekarza, ale skonsultowac warto (w tym kwestie porodu: jak i gdzie).
Do swojej lekarki nie mam zastrzezen.
Nadal mam lekkie plamienie, mimo oszczędzania się.
Aha i jeszcze jesna informacja od Pani prof., ktora moze byc wsparciem dla nas wszystkich: niewazny woek z metryki, a wiek biologiczny.
Jak zaczelam ja pytac o lekarzy specjalizujacych sie w poznych ciazach to zapytala mnie ile mam lat. Jak jej powiedzialam ile, to powiedziala, ze nie wygladami wlasnie, ze najwazniejszy jest wiek biologiczny.
I tego Drogie Kolezanki 40+ sie trzymajmy!![]()
A moze to ta slynna zmiana: koniec pierwszego trymestru? Kiedy mijaja dolegliwosci pierwszego okresu, a jeszcze nie zaczely sie te zwiazane z ciezarem koncowki ciazy? Jestes po prostu w "miesiacu miodowym ciazy". Mam nadzieje, ze jutrzejsze samopoczucie bedzie lepszeBardzo się cieszę , że z serduszkiem Maluszka wszystko dobrze
Dbaj o siebie
Sama mam dziś gorszy dzień . Moimi dotychczasowymi dolegliwościami jak dotąd -14 tydzień , było pobolewanie , a raczej napięcie brzucha i trądzik! A dziś obudziłam się jak bym nie była w ciazy . Wiem to wszystko w mojej głowie ale przeżyłam kilka poronień i strach , że to się może powtórzyć czasem paraliżuje![]()