reklama
nie wszyscy, nie wszyscy ... Ssak o 7 zrobił pobudkę, teraz posłuchał sobie karuzeli i śpi łaskawie ...
na 14 idę do stylisty fiuterek więc mam nadzieję, że rozwieję wszelkie mity na temat farbowania :-)
Dzień dobry Dziewczęta :-) czy u Was też jest tak ponuro i zimno ?????
na 14 idę do stylisty fiuterek więc mam nadzieję, że rozwieję wszelkie mity na temat farbowania :-)
Dzień dobry Dziewczęta :-) czy u Was też jest tak ponuro i zimno ?????

Cześć czterdziestki 
Właśnie nadrobiłam dwudniowe zaległości w czytaniu i dowiedziałam się.
Marzenko, tak mi przykro. Współczuję Tobie i Twojej córce, wiem co czuje, bo też straciłam maleństwo. To banał ale czas pomoże, nie zapomnicie, ale będzie lżej. Trzymajcie się.
U nas buro i ponuro a ja zabieram się za śniadanie.
Wczoraj byliśmy na szczepieniu, ciekawe jak zareaguje i czy w ogóle
Brakuje mi czasu na pisanie z Wami... No nic, może jak mała będzie bardziej "samodzielna" i będzie bawić się zabawkami na macie to będzie troszkę wiecej czasu.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia.
Właśnie nadrobiłam dwudniowe zaległości w czytaniu i dowiedziałam się.
Marzenko, tak mi przykro. Współczuję Tobie i Twojej córce, wiem co czuje, bo też straciłam maleństwo. To banał ale czas pomoże, nie zapomnicie, ale będzie lżej. Trzymajcie się.
U nas buro i ponuro a ja zabieram się za śniadanie.
Wczoraj byliśmy na szczepieniu, ciekawe jak zareaguje i czy w ogóle
Brakuje mi czasu na pisanie z Wami... No nic, może jak mała będzie bardziej "samodzielna" i będzie bawić się zabawkami na macie to będzie troszkę wiecej czasu.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia.
Naiwna, naiwna jak dziecko we mgle ... Basiu ja też byłam tak gUpia ... wcale nie mam więcej czasu ... wcześniej spał 3-4 godziny- pielucha - cyc - butla - bekanie - sen 3-4 godziny ... a teraz ... jak się obudzi to to chce aby go zabawiać konwersacją... i go nie interesuje że matka ma mejla napisać ... dobrze to już było 

U nas dziś pogoda w miarę, nie ma takiego słońca jak wczoraj ale temepratura na plusie, więc jak na koniec listopada jest nieźle. Nie ma co narzekać, mogłoby już być zasnieżone wszystko a prognozy wskazują na ciepłą końcówkę miesiąca. Każdy dzień dalej to mniej zimy
której osobiście nienawidzę... Chciałabym żeby tak było do końca lutego
)) Wszystkie zimy mogłyby takie być jak dla mnie.
Po bieganiu nocnym podrzemałam rano i usiłuję teraz zmobilizować się do jakiejś pracy. Na razie kiwam się nad drugą kawą i nienawistnym wzrokiem spoglądam na żelazko
)
Po bieganiu nocnym podrzemałam rano i usiłuję teraz zmobilizować się do jakiejś pracy. Na razie kiwam się nad drugą kawą i nienawistnym wzrokiem spoglądam na żelazko
U nas dzis pogoda... hmmm... niesmiale slonce chwilami sie wychyla. Rzesko, ale nie lodowato. Moze byc.
Ojcow... Misia, tam pieknie bedzie o tej porze roku, jesli na drzewach jeszcze trzymaja sie kolorowe liscie... W ubeglym roku uganialismy sie tam na motorkach latem, chetnie bym tam wrocila.
Barbara, male prawdopodobienstwo ze malenka zechce odpuscic... Moze jak podrosnie na tyle, ze zacznie byc mobilna... Poki co raczej bedzie absorbowac swoja osoba na ile tylko sie da, pod grozba ryku.
Ojcow... Misia, tam pieknie bedzie o tej porze roku, jesli na drzewach jeszcze trzymaja sie kolorowe liscie... W ubeglym roku uganialismy sie tam na motorkach latem, chetnie bym tam wrocila.
Barbara, male prawdopodobienstwo ze malenka zechce odpuscic... Moze jak podrosnie na tyle, ze zacznie byc mobilna... Poki co raczej bedzie absorbowac swoja osoba na ile tylko sie da, pod grozba ryku.

Basiu możemy sobie przybić piątkę, u mnie jest tez grzeczne dziecko dopóki jest w centrum zainteresowania, na rękach itp. właśnie od ponad godziny na rękach u mnie i u ojca praktycznie śpi, pięc minut po odłożeniu do łóżeczka już jest wrzask
, ale czekam na położną , bo miała jeszcze dziś kontrolnie wpaść obejrzeć pępek więc nie zależy mi tak bardzo na spaniu małej. I niestety widzę już po charakterku, że nie będzie lekko
Ale nie rozpaczam, cieszę się, że zdrowa bestia;-)
Ojców jest super, niestety liście to już chyba poopadały, więc kolorków niewiele, ale widoki i tak relaksujące więc zazdraszczam misiu wypadu. Trochę mnie tylko tam wkurzał brak funkcjonującej wieczorem infrastruktury i nie mam tu na myśli jakiś nocnych klubów tylko zwykłego sklepu spożywczego
Aniu i ja nienawidzę zimy, ostatnie 2 lata lekko sie można było podłamać,skoro jeszcze ma być odrobinkę cieplej końcem miesiąca to bardzo się cieszę, bo zamierzamy już jakieś spacerki wdrożyć młodej
Pozdrowienia serdeczne dla wszystkich mamusiek znad herbatki laktacyjnej
)))))

Ojców jest super, niestety liście to już chyba poopadały, więc kolorków niewiele, ale widoki i tak relaksujące więc zazdraszczam misiu wypadu. Trochę mnie tylko tam wkurzał brak funkcjonującej wieczorem infrastruktury i nie mam tu na myśli jakiś nocnych klubów tylko zwykłego sklepu spożywczego
Aniu i ja nienawidzę zimy, ostatnie 2 lata lekko sie można było podłamać,skoro jeszcze ma być odrobinkę cieplej końcem miesiąca to bardzo się cieszę, bo zamierzamy już jakieś spacerki wdrożyć młodej
Pozdrowienia serdeczne dla wszystkich mamusiek znad herbatki laktacyjnej
katrina115
Potrójna Mama
witajcie piątkowo,
Ból ucha zażegnany za to była przerwa w spaniu od 3 do 5 rano, nie wiem jak dożyję do wieczora.... może się uda.
Pogoda nawet nie najgorsza (nie pada - sukces!!), ale mała nie bardzo nadaje sie dzisiaj na spacer, więc chyba przesiedzimy w domku cały dzień.
Miłego dnia!!!!
Ból ucha zażegnany za to była przerwa w spaniu od 3 do 5 rano, nie wiem jak dożyję do wieczora.... może się uda.
Pogoda nawet nie najgorsza (nie pada - sukces!!), ale mała nie bardzo nadaje sie dzisiaj na spacer, więc chyba przesiedzimy w domku cały dzień.
Miłego dnia!!!!
reklama
Katrina, przy bolu ucha (nie wiem czy wiesz, wiec sie powymadrzam) wazne jest zeby sie chory nie kladl nisko - pozycja polsiedzaca, wysokie podparcie na poduszkach, obniza cisnienie plynu i zmniejsza bol. Wspolczuje dolegliwosci bo to parszywie boli - jako dziecko chorowalam czesto.
Podziel się: