reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża po 40

I Ty sie pytasz co sie dzieje?? PRZEGINASZ NIEWIASTO!! Wez sie dla odmiany poloz i odpocznij. Powinnas jednak bardziej o siebie dbac - ruch owszem, ale bez przesady.

reklama
wczoraj myłam okna i wieszałam firanki - niestety z drabiny, zrobilam 3 prania i wieczorem strasznie bolał mnie krzyż aż pociągałam lewą nogą

nieeee noooo....trzymajcie mnie:wściekła/y::wściekła/y:....ubić to mało:no::no:....kobieto ogarnij się, leżakuj, odpoczywaj, roboty domowe pomalutku, partiami...oszalała, normalnie oszalała:no::no:

Aniu połóż się na tyłku i plecach :-) a wszystko będzie dobrze :-)
Młody se słucha ... Mozarta W.A. zresztą ... zasnął łaskawca jeden przy Requiem ...
Taki wyjeć mu się włącza, że szok ... i jeszcze mój uroczy m. dopytujący mnie na skejpie co sie z młodym dzieje ... on gdy go karmi nie potrafi telefonu odebrać a ja mam mu odpisywać całe wypracka ... tak się wk...łam, że jak wróci to ... mam nadzieję, że nie będzie drążył bo żeliwnym garem dostanie ...
sama się ocenzurowałam :-D

Gosiu zapomniałam Ci odpisać...pod koniec ciąży może się jakoś strasznie nie pociłam, zdarzały mi sie takie napady gorąca i ogólnie było mi notorycznie gorąco, dobrze to sie spociłam podczas porodu ( mam nawet fotki, ale nie będę Cię nimi raczyć );-):-D:-D ....teraz z kolei jest mi cały czas zimno, śpię w dresie przykryta szczelnie kołdrą.
No ja też zdziwiona jestem, że troje dzieci to już wielodzietność , to i ja się łapię :))))))))))))
Misiu u nas też Mozart "na rozkładzie" :)))))

Robert będzie za pół godziny bo kazałam mu po drodze kupić magnez:)) Na razie nic się nie dzieje u mnie niepokojącego
Maciej zasypiał przy Vivaldim, Filip ukochał sobie kolędy pomimo tego że urodził się w lipcu:-D

Czajkowski go irytuje ... ewentualnie Bethoven ... a muzyki współczejnej: joy division :-D
ogólnie: on robi dobre wrażenie ... w fryzjera dziś dziecię idealne i wzrocowe... wczoraj przy zakupie wina połączonego konsumpcją (ale baaaaaaaardzo małej ilości) :zawstydzona/y:też dziecię ideał ... echhhhhhhhhhhhhh faceci nawet tacy mali ...
Aniu czekolada, banany, kakao - to ma dużo magnezu :-)

Witajcie kochane

Wy usypiacie maluszki przy powaznej muzyce a ja mojej gwiazdeczce musze sama spiewac bez tego ani rusz wtedy tylko zasypia jak aniołek a ja wogóle nie mam głosu do spiewu łoj masakrycznie sie mnie słucha

Aniu a tobie porzadne manto sie nalezy , mozesz robic ale partiami spokojnie bez przesady , ja to juz tak jestem przewrazliwiona ze najlepiej to nic nie kazała bym kobiecie w ciazy robic

oooo! jakie muzykantki się poobjawiały:-D

moje słuchały wszystkiego....byle głośno a Jula to szczególnie im głośniej tym sen głębszy:tak: nie wiem dlaczego... może ją otumaniałam tym? ale mądra z niej dziewczynka to chyba nie :szok:

Anka przeginasz i to akurat piszę na poważnie ......(melisy się napij z tego twojego sadu jak się nudzisz!):tak:
nie straszę ale moja sąsiadka jak pamiętacie w 16 tygodniu straciła dzidziusia:) sorrki że to przypominam ale taki fakt i już:tak: trzeba się oszczędzać
ja tez dużo latam ale słucham ciała i jak chce mi spać to dzień cały śpię:) a to czego nie zrobię to następnego dnia albo...wcale:-p
Majuska, Misia, Basia. Marzenka zazdroszczę wam już tych pociech na świecie:)
kurczę ten miesiąc to jakby 7 lat wrrrrr

jadę z T po to łóżeczko co jak goście przyjdą to Małą tam odłożę bo tak to na rękach będziemy nosić!:):szok: żart:)

reklama
jadę z T po to łóżeczko co jak goście przyjdą to Małą tam odłożę bo tak to na rękach będziemy nosić!:) żart:)

żebyś se nie wykrakała:-D:-D:-D
Gosiu zleci Ci zobaczysz, chociaż faktycznie ten ostatni miesiąc jest najgorszy, przynajmniej ja tak odczuwałam w każdej ciąży, a ostatnie dni przed terminem to juz jak na szpilkach się siedzi, więc nie zazdroszczę...ale wiesz, że potem wcale nie ma plaży:-D:-D:-D...doopsko boli, cycki bolą, spania nie ma ......:tak:

Do góry