Cześć Nocne Marki i Śpiochy
Proponuję oglądąć Plebanię, bo i najdłużej w Polsce leci z polskich seriali i niesie ze sobą wątki religijno-przestępcze a nikt się nie pogubi odnośnie dzieci, czy to szwagier z ex teściową, czy też synowa z mężem
MnS jest boska, podobnie jak Misia oglądałam odcinek z serii 200... a potem 3000... i dalej wiedziałam o co chodzi, chociaż wątek kosmitów mi umknął
)) Chyba nic nie nadaje się do oglądania, czasami można skusić się na księdza Mateusza, ale i to zaczyna być monotonne w swej treści...
Nie spałam 3/4 nocy nerwowo wyczekując na kopniaczki Maluszka a ten jak na złość przespał sobie spokojnie nockę i dopiero przed 6 rano był uprzejmy wierzgnięciem poinformować mnie, że wszystko jest w porządku. Jednak najadłam się wczoraj strachu
teraz też każdy ruch mnie cieszy, bo jakoś tak.... co przysnęłam to śniły mi się horrory z Maluszkiem
Zaraz wskoczę pod kocyk z ksiązką i będę liczyć kopniaczki, czkawki i pływanie w prywatnym basenie

Proponuję oglądąć Plebanię, bo i najdłużej w Polsce leci z polskich seriali i niesie ze sobą wątki religijno-przestępcze a nikt się nie pogubi odnośnie dzieci, czy to szwagier z ex teściową, czy też synowa z mężem

Nie spałam 3/4 nocy nerwowo wyczekując na kopniaczki Maluszka a ten jak na złość przespał sobie spokojnie nockę i dopiero przed 6 rano był uprzejmy wierzgnięciem poinformować mnie, że wszystko jest w porządku. Jednak najadłam się wczoraj strachu