reklama

Ciąża po 40

Dziewczyny, Gosia około 14 mi pisała, że o 8 jej dali oxy a o 11.30 znieczulenie. Kurczę a ja cały czas byłam na zakupach i do spowiedzi, dopiero teraz mogę Wam dać znać, bo internet w telefonie... jest a jakby go nie było:wściekła/y: Ale teraz już siedzę w domu.

Może już urodziła, ale jakby co, to dalej trzymamy kciuki.

Niestety nic więcej nie mogę napisać, bo praca wre :)

Buziaki

reklama
Nasza sunia (to foxterrier) jak tylko usłyszała, ze mała płacze, to zaraz biegła na górę po schodach, wskakiwała na nasze łózko i patrzyła na łóżeczko (tak, jakby pilnowała małej). Jest na prawdę bardzo przyjacielska wobec Alinki, mimo, ze ta nieraz jej dokuczała. Biedna, nawet się nie spodziewa, że to jeszcze nie koniec tego dokuczania...

Dziewczyny, uwaga, uwaga!
Gosia urodziła!!! Nie napisała o której godzinie, ale sms właśnie dostałam - mała ma 2600 i 53 cm długości. Gosia pisała, że lekko nie było, ale najważniejsze, że już są we dwójkę i przesyła dla wszystkich buziaczki :)

Pozwoliłam sobie Gosi pogratulować również w Waszym imieniu ;)

Ja spadam do sałatki, której nie będą jeść (śmietana) a uwielbiam ;)

Miłego wieczoru

My mamy zwykłą nianię, ale z niej nie korzystamy, bo mamy małe mieszkanie i słychać dzidziorka z sypialni, przecież nie rozpuszczam radia na full ;)
A a'propos niani to jeszcze wczoraj taki filmik odkryłam na YouTube:
Najlepsza opiekunka dla dziecka - YouTube

I coś dla kociarzy, chociaż może już oglądałyście - ale to mnie powaliło z nóg: Jak wyłączyć kota - YouTube

Teraz idę może coś z włosami zrobić, chociaż nie jestem zadowolona z najnowszej fryzury i wkrótce wybieram się do fryzjera, ale innego - wciąż szukam tego "mojego" ;)

Buziaki, miłego wieczoru :)

reklama
Gosiu gratuluję z całego serca!!! Ważne, że obie zdrowe jesteście i teraz szybciutko tu do nas wracajcie!! Ciekawa jestem jak tam to ZZO ?? Czy spełniło gosine oczekiwania:happy:? A malutka to prawie 2 razy mniejsza od mojej smoczycy:-D musi być słodka:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry