reklama

Ciąża po 40

Kłaczku mam nadzieję że pamiętasz o stosownej haleczce do porodu ... ale zapewne masz swą LYSTĘ ;-)
A pewnie ze pamietam i bralam pod uwage jakis zwiewny peniuarek na uzytek sesji foto oczywiscie. Obawiam sie jednak, ze jak zwykle - kazda bielizna bedzie sexy poki ja jej nie zaloze, wiec skonczy sie na bawelnianym wynalazku byle "helene" i przyleglosci w miare przyzwoicie obudowac. Tak serio serio, to chce cos takiego, co by nie bylo zal w kosz pieprznac po fakcie.
A owa sw. LYSTA? No mniej wiecej wiem co mam wziac... Mniej wiecej.

reklama
Dzień dobry :-D
To co wczoraj działo się z moim internetem przekracza wszelkie normy, chyba wszyscy sie uwiesili na komórkach i laptopach zajmując wolne miejsca w przekaźniku:( Połączenie się graniczyło z cudem i po paru próbach po prostu zrezygnowałam...
Na stronie www szpitala w Opolu, w którym będe rodzić, jest bardzo mądra LYSTA rzeczy które trzeba ze sobą wziąć do szpitala, jeżeli ktoś chce więcej to opcjonalnie nie ma problemu. Także moje pakowanie, do którego jeszcze dużo czasu, będzie ułatwione :-D
Każdy szpital ma swoje wytyczne a chyba tylko ja zostałam z Polski do rodzenia:( I mam nadzieję że mnie nie wymęczą jak Gosi, bo obawiam się że moja chłopina rozniesie wtedy szpital w drobny mak:)))
Poza tym zaczyna nam się nowy tydzień, grudzień wisi na karku i trzeba mysleć o prezentach świątecznych... No i dostałam wczoraj obiecaną spacerówkę, sliczna jest:) To na później, najpierw musze się rozejrzeć za głębokim wózkiem ale juz wiem że mogę kupić jednofunkcyjny skoro spacerówka stoi sobie w naszym podręcznym magazynku:-D Może dostaniemy wózek pod choinkę, ale byłoby bosko :-D

Hej, co tu tak cicho ????
ja zaraz Młodego budzę i idziemy na spacer :-)
Od dziś jest na Bebilon Pepti - zobaczymy czy jego jazdy to nie jest przypadkiem nietolerancja na laktozę ... no i pytanie ... czy to znaczy że mam go w ogóle nie karmić cycem ? czy karmić ale nie jeść w ogóle krowiny ??????
najgorsze że to pepti jest na receptę ... :-(

Cicho, cicho a ja znowu z psem gadam:-D Tak to Gosia trwała przy mnie niezłomnie w przedpołudnia i co teraz? Pozostały mi gary, kury i miotła:-p
Misia być może nie możesz jeśc tej krowiny, Basia tez nie jada w ramach eksperymentów.... na marginesie szlag mnie trafił na "zwierzę w ciązy" zerknij to też Cię trafi

Zajrzalam na "zwierzaki" i tez sie wkurwilam, czemu dalam wyraz. Po co im pies w ogole?:wściekła/y:
Wstajemy dzis, Rajmund rzuca pytanie: Fata juz rozpuszczalas? Pytanie dla sprytnych, co on mil na mysli...;-)

A chodzilo mu o to czy zapodalam sobie juz zastrzyk z Clexane. Czasem nie wiem, czy sie smiac, czy pizdnac w leb...
Z LYSTY zapodalam dzis sobie szamponik 75ml i zel pod prysznic w tej samej pojemnosci. I byle jaka szczotke do wlosow bo to by sie na pewno zapomnialo zgarnac z toaletki i wrzucic w torbe.

I to jest wyższość krótkiego fiutra :-p nie pamiętam kiedy moje włosię widziało grzebień, szczotkę :-D Kłaczek *****j śmiejąc się :-D to najlepsze rozwiązanie ;-)
Młody jakoś z godnością przeżył dzisiejszy dzień ... zobaczymy czy będzie miał nocne jazdy ... echhhhhhhh
A co sie dzieje u Almiqi ?????
Bo Marzenka się melduje, Alex nędznie ale też ... a Almiqa ????

reklama
witajcie,

Kłaczek... uwierz, że w życiu bym się nie domyśliła, "co autor miała na myśli"... przynajmniej Ci się nie nudzi, siedzisz i myślisz - jak śpiewała Kozidrak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry