reklama

Ciąża po 40

Eh... Powiedzonka Rajmunda wiecznie mnie zadziwiaja...:-D Swoja droga, to jednak pokretny dran jest, bo czy uczciwe jest najpierw napompowac pilke, a potem sie nabijac ze sie toczy?
Misia, ja mialam juz naprawde krotkie sianko - kilka mm stylizowanych maszynka do golenia - ale z lenistwa zapuscilam i tak sobie rosnie dziki busz... Wymaga codziennego rozczesania, zwiazania badz splecenia, ale to wszystko na co moze u mnie liczyc. Za to fryzjera ostatnio widzialam... nie pamietam kiedy. Nawet koncowek nie musze podcinac bo ladne sa.

reklama
A mi chyba zaczynają wypadać włosy.....uffff, zaliczyłam pierwszy dzień sama z dzidzią, była przekochana i przegrzeczna, położyłam ją teraz lulu w łóżeczku, zobaczymy jak długo pośpi:confused2: jutro powtórka z rozrywki....

Kłaczek trzeba przyznać że faktycznie podstępny :-D ten Twój Rajmund jest :-D
Ja byłam ostatno u mego stylisty i mnie obciał krótko bo właśnie czekałam na wysyp fiutra i sie doczekałam ... stwierdziłam że jak krótkie to mniej widać :-D

cześć KOCHANE!!!

wyszłam po 17 dzisiaj dzień wcześniej niż powinnam Mała wspaniale się czuje dostała dyszkę na dzień dobry
ja padam na pyszczek teraz waży 2400:)
jutro napiszę więcej ale ogólnie dobrze JUŻ !
znieczulenie super ale poród na pewno opóźniło

bardzo wam dziękuje wszystkim za kciuki na pewno pomogły!!! i całuję doczytam jutro i mam nadzieje że u was wszystko w porządku:)
ps. Lysta sie sprawdziła - jeszcze dzisiaj rano nosek pudrowałam:);-)

Gosiu gratulacje raz jeszcze !! No i pisz jak było:-);-) Jak to z tym ZZO w końcu:happy:??
Niewyspana jestem, mała wczoraj niestety kolędowała do północy, ale skoro cały dzień spała to nie dziwne, no i w nocy trochę nie spała....
Póki co zdrówko, stukam sie Inką:-D

Kłaczek taki był zamysł właśnie :-D na krótkich nie znać aż tak lnienia a poza tym mnie widać tych które wylazły na "sprzętach" :-D
Młody sobie śpi ma godzinie 3 ... Bazylia wydaje odgłosy paszczom łażąc ze swoim zabawkami :-D
Wczoraj w ramach odmóżdżania kupiłam sobie party ... Muszę przyznać, że fascynujące jest życie gwiazd, polskich gwiazd ... czytam oglądam i jestem pod wrażeniem ... chyba naprawdę stara jestem skoro tego gwiazdorstwa nie pojmuję :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry