reklama

Ciąża po 40

Witajcie kochane
Gosiu no to super ze juz jestescie dziewczynki w domku nie ma jak u siebie

U nas sytuzacja bez zmian , Klaudia to Aniołeczek , grzeczniutka , kochana teraz siedzi w bujaczku i gada do zabawek i tv , az krzyczy na nie hehe

reklama
Cześć Laseczki:)
Gosiu dobrze że juz jesteście w domu i co najwazniejsze zdrowe i szczęśliwe. Ty byłas największa panikara, więc skoro Tobie udało się urodzić bez większych sensacji to przed nami stoi zadanie do wykonania bez problemów :-) Dałas nam dobry przykład chociaz przez te Twoje paniki to martwiłam się mocno o Ciebie... bardzo się ciesze, że wróciłaś :)))
Tak poza tym pozdrawiam wszystkie dziewczynki na szybko bo zaraz lecimy oglądać większy samochód i może wrócimy już na dwa:))) będę się mieścić bez kłopotów za kierownicą:-p

Stefania witaj, ja się nie starałam a w 2 dni przed mymi 45 urodzinami wylądował Młody kosmita :-D Mój pierwszy kosmita :-D
Gosiu jak widać wszystko było wręcz baśniowo ... najwazniejsze że jesteście już w domu, mnie szpital okrutnie dołował :-(

ech tak tylko sobie piszę żeby was pocieszyć ...bo wiadomo że to była masakra jakaś:-p:-p z rzeźnią razem wzięta:-p:-p ale faktycznie jak mi podawali specyfik "szczęścia i orgazmu" to puszczają bóle wszystkie i można pożartować:)

ale za to włosy mogę już farbować:-p oficjalnie.....
Anka to udanego zakupu i na wieś jutro wyjedziesz:):-p

hej Kobietki, dziękuje za odpowiedz, jeszcze to forum nie dla mnie ale mam nadzieję szybko do Was dołączyć:tak:. MISIA45!!!dziękuje!!!:-)cudownie jest poczytać, że ciąże po 40 to normalka a nie cud.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry