71barbara
Fanka BB :)
Gosiu, a ja wsiąkłam na YouTube - karmiłam małą i jedną ręką coraz to nowe filmiki oglądałam 
Aniu, jasne, że oczywiście, że możesz zamówić, a jaki chcesz kolor? Czarna, czy może różowa? Grafit mam też i chyba zieleń. Czerwony też jest i biały i ecru. Przed zrobieniem mogę wysłać zdjęcie koloru, Tobie Gosiu też.
Aniu, a mój P jest zagorzałym kibicem Wisły
jak przyszedł do domu to drugą część meczu oglądał - Ty chyba nie jesteś zadowolona z wyniku 
Mała śpi, ja może wezmę kąpiel - dawniej uwielbiałam prysznic, mogłam pod nim stać i stać, a po porodzie polubiłam siedzenie w wannie
Na jutro mam w planie upiec tort i zrobić sałatkę jarzynową - uroki chrzcin w domu. Ale i tak dobrze, że rodzice nieocenieni znowu pomogą.
Kolorowych snów i do jutra, papa.

Aniu, jasne, że oczywiście, że możesz zamówić, a jaki chcesz kolor? Czarna, czy może różowa? Grafit mam też i chyba zieleń. Czerwony też jest i biały i ecru. Przed zrobieniem mogę wysłać zdjęcie koloru, Tobie Gosiu też.
Aniu, a mój P jest zagorzałym kibicem Wisły
Mała śpi, ja może wezmę kąpiel - dawniej uwielbiałam prysznic, mogłam pod nim stać i stać, a po porodzie polubiłam siedzenie w wannie
Na jutro mam w planie upiec tort i zrobić sałatkę jarzynową - uroki chrzcin w domu. Ale i tak dobrze, że rodzice nieocenieni znowu pomogą.
Kolorowych snów i do jutra, papa.
Czy ja to wszystko ogarnę sama, chłopina moja taka pomocna była.....
...a jutro sama nie moge uwierzyc mihja 20 lat mojego pobytu "na obczyznie"