reklama

Ciąża po 40

Ale kombinujecie z tą muzyką:-D:-D:-D..u mnie codziennie rano w kuchni się rozlega "Ajne, klajne nacht musik ":-D:-D
Czyli moje pociechy mogłyby być chrzestnymi?? Córka kończy w styczniu 18 lat.

reklama
Dzięki dziewczyny :-):-) za miłe słowa pod adresem owada :)

Majuska, malutka jest przesłodka, naprawdę :):):)
No i pewnie masz rację, moja mama czasem mówi, że grzech narzekać. I pewnie ma rację.
Gosiu, nie ma sprawy, może wolisz czarną? Myślę, że dycha z wysyłką będzie ok :) Bo ja nie wiem jak to wycenić, nitki na metry przecież nie będę ;) Podaj mi adres na prv, nie obiecuję na już, ale na pewno w najbliższym czasie :)

To ja Wam też bąbla pokażę, w takim stanie wraca ze spaceru ;) k.jpg

Majuśka i Basia - słodkie te Wasze brzdące!!! ja już bym chciała tak jak Ewa, Gosia, Kłaczek odliczac tyg. do końca, a tu jeszcze tyle czasu.....

Misia - no ma 21 lat, to juz i pełnoletnia i po bierzmowaniu...

moja jak była mniejsza to spała na klęcząca z dupką do góry...

Słodziaki te Wasze dziewczyny :-)
Katrina może być siostra, dziadek (jak w przypadku mego m.) byle miała chrzest - komunię - bierzmowanie. Nie musi mieć 18 lat :-)
Musakę robię ale bez przepisu, bakłażan, mięcho, beszamel i ser ... milion kalorii ale jakie to dobre :-D

Upiłam własne dziecko :baffled: tak mi się strasznie chciało pić, że podkradłam Robertowi pół szklanki piwa, nie dośc że piwa nie cierpię to jeszcze potomek mi zasnąl chyba w pijanym zwidzie :-D Lepsza jednak herbata owocowa...
Poza tym denerwuję się meczem, bo gra Śląsk Wrocław z Wisłą Kraków a ja lubię dobre meczyki... a jeszcze Śląsk gra a to w końcu moja drużyna... wiem, wiem jestem puknięta bo jaka baba pasjonuje się meczami :-D Pewnie do końca meczu nie wytrzymam nerwowo, bo coś gra moim nie idzie i jak widzę ataki na bramkę to za każdym razem dostaję apopleksji:))))
Basiu jak można to ja tez poproszę muchę... poczekam cierpliwie na swoją kolejkę :)) ja mam czasu dużo więcej niż Gosia:))) a niestety w życiu czegoś takiego sama nie zrobię:( Kolor obojetny, jakiej włóczki będziesz miała więcej :-D

reklama
Gosia kot mej ciotki tak się załatwiał ... od czasu kiedy wpadł do sedesu usiłując spuścić wodę :-D ciotka nabyła nakładkę dla dzieci i bylo OK.
Aniu ja swego notorycznie upijałam czerwonym winem ... nie wiem ile wina było w jednym łyku ale tak na początku 3 trymestru MUSIAŁAM ... laska ode mnie z pracy piła martini z wodą czy też wodę z martini ... :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry