Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie jestes sama; co prawda nie jestem staraczką ale jestem 40stka w 29 tc.Dziewczyny! To chyba nie zostawicie mnie samej w tym stanie... Szybciutko tu się meldować z dwiema kreskami!!!![]()
Super! Czekamy na resztę staraczekNie jestes sama; co prawda nie jestem staraczką ale jestem 40stka w 29 tc.
Milej i spokojnej nocy zyczę.![]()
Moim zdaniem poza nawilżenie nic nie daje.Zastanawiam się nad kupnem żelu Conceive Plus. Warto go kupić?
Idź do psychologa! Natychmiast! Potrzebujesz pomocy. Mówię zupełnie poważnie. Najwyższy czas na odcięcie pępowiny i wyrwanie się z ewidentnie toksycznej relacji. I najważniejsze - to Twoje życie i Twoje dzieci. Nie zwracaj uwagi na opinie innych osób. Postaraj się !Dziewczyny. Może to wyda się Wam głupie. Boje się powiedzieć mojej mamie o ciąży. Nasze relacje zawsze były napięte. Mam wrażenie że moja mama po prostu nigdy mnie nie lubiła. Fakt. Czasem nie dałam się jej lubić i porządnie dałam w kość. Pierwsza ciąża przyjęta bez rewelacji, druga - padło pytanie " i po co wam to drugie?" Wnuki kocha, traktuje dobrze. Teraz nasze relacje uległy znacznej poprawie. Jakby zrozumiała, że ma tylko mnie. Miło rozmawia, jak się nie odzywam kilka dni to nawet potrafi zadzwonić i zapytać co u nas.
No i teraz ja dowalę. Mamusiu będę miała trzecie. Chyba zejdzie na zawał.
Nie potrafię jej powiedzieć. Czekam na męża aż wróci z Niemiec i jej powie. To jej ukochany zięć. Myślicie że to dobry pomysł?
Boże jakbym miała 16 lat i narozrabiała...