reklama

Ciąża po 40

reklama
kochane jesteście, mała zjadła trochę lżej a zaraz znowu się obudzi to odpije pewnie, brodawki jak dwa ropniaki aż dziwota że jej smakuje z takiej "gangreny:szok:
mam nadzieje że mi przejdzie to cudo połogowe za parę dni bo oszaleję;-)

Majuska dzięki za zdjęcie pocieszające choć nie chcę się pocieszać twoim wyglądem, mój jest podobny a włosy jak u jakieś divy dosłownie nagle przestały być gęste i fajne:(
a Ty tylko piersią karmisz? jak tobie idzie? bo ja mam taki zamiar.......

i popier......olony jest ten cały NFZ!!!!
dzwonię do przychodni że zgłaszam narodziny dziecka a oni że mam osobiście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pytam co to zmienia a ona że nic ale tak trzeba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to się zaczęło dziewczyny ja nie wiem ale po co tak pod górkę ze wszystkim robią?
moja mała jest taka mała że do fotelika to za dwa może tygodnie wsiądzie:( no masakra
lecę boi kwękoli sobie dzielnie w ózeczku
słuchajcie a 7 kup w nocy to ok jest? smółek znaczy?

Za nic w świecie nie pamiętam ile kup waliły chłopaki, ale nie przypominam sobie abym zużywała hurtowe ilości pampersów. Tylko, że ja w nocy po cesarce miałam pomoc pielęgniarek a leżałam tam 10 dni... chyba musisz sięgnąć po rady świezo upieczonych mamuś:-D
NFZ jest po..... ny zgadzam się z Tobą, zadzwoń do kierownika przychodni a nie rozmawiaj z panią w recepcji, bo one uważają się za najważniejsze osoby na świecie:)

Gosia, bez paniki - takie male dziecko to co pierdnie to kleks.;-) Kupka co chwileczke leci i jeszcze jakis czas tak bedzie. Juz sie zrobi zolta, a jeszcze bedzie ich sporo. Z ta przychodnia... Nie mam pytan. A moze jeszcze by chcieli zeby im sie dziecko osobiscie z imienia i nzwiska przedstawilo?
Wrocilam od Amelki i melduje stan kompletnego padniecia...

Uhm Kłaczek, dokładnie tak by chcieli... najlepiej jak na wizyty położnej przyniesiesz dziecko sama do przychodni i nie ważne, że np nie masz z kim zostawić maluszka... Polski NFZ jest po prostu boski:eek:
Co Ci Amelka zrobila poza zwyczajową żywiołowością? Padaj z kotem na kolanach i odpoczywaj... na mnie krzyczycie że szarżuję, ale widzę że Tobie też się należy lekki opeer... :-D W związku z powyższym dostajesz ode mnie po uszach za nieszanowanie własnych sił i zdrowia.

Nie dziwię się kłaczku, że padasz, ja pamiętam, że już w Twoim wieku ciążowym ;) tonie miałam siły palcem u nogi ruszyć po południu:crazy:
Gosiu spokojnie z tymi kupkami, tak jak kłaczek pisze, co pierdnięcie to kleks:-D:-D Już lada chwila będzie robić te żółciutkie musztardóweczki:-D To znaczy, że jelitka ładnie pracują :)

Anka_d, nic mi nie zrobila - to kochane dziecko. To mnie odbilo isc z nia "na miasto". Wszystkiego musi dotknac, wszystko pomacac, do kazdego sklepu zajrzec, sprobowac cos wynudzic. No moje takie nie byly bo uczylam od poczatku ze jak czegos nie kupujemy, to nie macamy. Ale z drugiej strony siedziec z dzieckiem w domu caly dzien to bezsens, a plac zabaw juz mokry i zimny. No i tempo nadawania mloda ma swoiste, a mowi dosc niewyraznie, wiec wymaga pelnej koncentracji. Jest w porzadku jako dziecko, to raczej moja forma aktualnie nie dostaje.
Jutro i pojutrze juz tylko na 3h i spokojnie, po 8:00 bede w domu. Z reszta jutro mam polozna.:-)

Gosiu trzymaj się ... mnie wkurzało to moje rozmemłanie ... i ssakowość ssaka ... :-) to dopiero kilka dni MUSI być lepiej :-)
Młody 2 dobę na Bebilonie Pepti ... ja po rozmowie z pediatrą ... moge go dokarmiać cycem ale dostałam szczegółową instrukcję jak wprowadzać od nowa cycanie ... co mam jeść itd. ... ogólnie to przerąbane...

reklama
Ja jutro na połówkowe idę, nie mogę się doczekać... znowu zobaczę mojego parzyngla:-D Myślę, że wszystko jest w porządku bo kopie i wierzga a brzuchol powolutku ale rośnie... chłopina idzie ze mną do gabinetu i muszę się przyznać, że bardzo lubię gdy jest ze mną. Mam tylko nadzieję że mi nie będzie grzebać w podwoziu, bo tego akurat to chyba nikt nie znosi:-D
Misia zwalczysz grafik, ważne że już jest lepiej a chyba bez metody prób i błędów nie wyjdziesz z kup młodego zwycięsko...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry