anka_d
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam z połowkowego. Oczywiscie gin przejrzała mi podwozie i na ten czas wyrzuciłam Roberta z gabinetu bo to jest obrzydliwe.... Sensacją jest to, że będzie dziewczynka
strasznie chcielismy dziewuszkę ale ja juz sie psychicznie nastawiłam na faceta, bo wszyscy wróżyli płeć męską. Niespodzianka ogromna, bo wyczekiwana tyle lat panienka, Wandzia
Poza tym wszystko jest w jak najlepszym porządku, rozwija się prawidłowo tylko jest drobniutka, za mała o jakieś 3 cm wg obowiązuących norm ale wagę ma już dobrą 350g
) Także w domu ogromna radość no i w końcu moja matka oszalała ze szczęścia, bo marzyła o wnuczce... może skończy gadać głupoty że ciąża w moim wieku to paranoja
Przytyłam też prawidłowo nie za dużo i nie za mało więc jest OK.
Nadal mi się mordka cieszy na myśl o mojej maleńkiej córeczce a Robert niemal tańczy ze szczęscia

strasznie chcielismy dziewuszkę ale ja juz sie psychicznie nastawiłam na faceta, bo wszyscy wróżyli płeć męską. Niespodzianka ogromna, bo wyczekiwana tyle lat panienka, Wandzia
Poza tym wszystko jest w jak najlepszym porządku, rozwija się prawidłowo tylko jest drobniutka, za mała o jakieś 3 cm wg obowiązuących norm ale wagę ma już dobrą 350g
Przytyłam też prawidłowo nie za dużo i nie za mało więc jest OK. Nadal mi się mordka cieszy na myśl o mojej maleńkiej córeczce a Robert niemal tańczy ze szczęscia

Ostatnia edycja:
)